Official Secrets (2019) Online Subtitrat in Romana Nou

Official Secrets (2019) Online Subtitrat in Romana Nou

Rate

Anul lansarii

2019

Actorii

Keira Knightley, Matt Smith, Matthew Goode |

Gen

Official Secrets (2019) Online Subtitrat in Romana Nou isi desfasoara actiunea la începutul anului 2003, unde analistul GCHQ, Katharine Gun, obține o notă care detaliază o operațiune comună a Statelor Unite și a Marii Britanii de a spiona diplomați din mai multe state membre non-permanente ale Consiliului de Securitate al Organizației Națiunilor Unite, Camerun, Chile, Bulgaria și Guineea, pentru a „săpa murdăria” asupra lor. și influențează Consiliul de Securitate în adoptarea unei rezoluții care susține o invazie a Irakului. Furios că Regatul Unit este condus într-un război împotriva pretențiilor false, Katharine transmite nota unui prieten implicat în mișcarea anti-război, care îl transmite activistei anti-război Yvonne Ridley, care la rândul său o transmite jurnalistului The Observer Martin Bright.

Editorul străin Observer, Peter Beaumont, îi permite lui Martin să investigheze povestea în interesul jurnalismului. Pentru a verifica autenticitatea notei de scurgeri, Martin solicită ajutorul corespondentului observatorului Washington, DC, Ed Vulliamy, în contactarea autorului memoriei, Frank Koza, șeful Statului Major la secțiunea „obiective regionale” a Agenției Naționale de Securitate. În ciuda atitudinii pro-război a observatorului, Peter îl convinge pe editorul ziarului, Roger Alton, că nota filtrată merită publicată.

Publicarea memorandumului scurs în martie 2003 generează un interes considerabil pentru public și mass-media. Raportul Drudge încearcă să discrediteze documentul ca fiind fals după ce o tânără personală pe nume Nicole Mowbray a schimbat accidental textul din engleza americană în engleza britanică. Cu toate acestea, Martin este capabil să producă nota originală, confirmându-i autenticitatea. Acțiunile lui Katharine determină GCHQ să lanseze o investigație internă. În încercarea de a preveni invazia Irakului de către SUA și Marea Britanie și de a-și proteja colegii de la GCHQ de suspiciuni îndelungate, Katharine mărturisește că a scos nota. Este arestată și închisă pentru o noapte înainte de a fi eliberată preventiv.

După izbucnirea războiului din Irak, Katharine caută serviciile avocaților Liberty Ben Emmerson și Shami Chakrabarti. Guvernul britanic decide să o acuze pentru încălcarea Legii secretelor oficiale, însărcinându-l pe directorul de urmărire penală Ken Macdonald să conducă urmărirea penală. Pentru a exercita presiuni asupra ei, autoritățile britanice încearcă să-l deporteze pe soțul ei Yasar Gun, un kurd turc. Cu toate acestea, Katharine este capabilă să oprească deportarea prin prezentarea unui certificat de căsătorie care să dovedească autenticitatea relației sale. Vizionare placuta a filmului hd Official Secrets (2019) Online Subtitrat in Romana Nou.

Film

Apasa butonul Play din Player!
No such directory...

Filme Recomandate

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *