Ocean’s Eight (2018) Online Subtitrat in Romana

Ocean's Eight (2018) Online Subtitrat in Romana

Rate

Anul lansarii

2018

Actorii

Sandra Bullock, Cate Blanchett, Anne Hathaway

Gen

In Ocean’s Eight (2018) Online Subtitrat in Romana, Debbie Ocean (Sandra Bullock), artistul de știri nou-eliberat condiționat, o convinge pe fosta partener-criminală Lou (Cate Blanchett) să i se alăture într-un nou jaf. Își adună echipa: creatoare de modă falimentată Rose Weil (Helena Bonham-Carter); producătorul de bijuterii Amita (Mindy Kaling), care este dornică să se mute din casa mamei sale; hackerul de securitate Nine Ball (Rihanna); hustler de stradă și buzunar Constance (Awkwafina); și profitoarea Tammy (Sarah Paulson), care garduri bunuri furate din casa ei suburbană.

Debbie intenționează să fure Toussaint, un colier Cartier de 150 de milioane de dolari, în cadrul viitoarei Met Gala și să o folosească pe vedeta de film Daphne Kluger (Anne Hathaway) ca un complice nedorit. Echipa o manipulează pe Daphne în angajarea lui Rose și o convinge pe Cartier să-l împrumute pe Daphne Toussaint. Scanează digital colierul pentru a fabrica o replică de zirconiu cubică fără valoare. Tammy își asigură un loc de muncă la Vogue și obține acces la gală și, de asemenea, îl angajează pe Lou ca nutriționist, în timp ce Debbie îl conduce pe Daphne să-l invite pe dealerul de artă Claude Becker (Richard Armitage), a cărui trădare a trimis-o pe Debbie la închisoare, ca întâlnire. Lou se confruntă cu Debbie pentru că planifică răzbunarea împotriva lui Becker, dar Debbie o asigură că nu le va pune în pericol planul.

Când Rose află că Toussaint poate fi dezlănțuit doar de un magnet special purtat de detaliile de securitate ale lui Cartier, Nine Ball solicită ajutorul surorii sale mai mici Veronica în crearea unui duplicat. La gală, Lou țeapă supa lui Daphne, determinând-o să fugă în camera femeilor, unde Nine Ball a creat un punct orb pentru camerele de securitate ale muzeului. În timp ce gardienii bărbaților Cartier așteaptă afară și Daphne vomită într-o toaletă, Constance îndepărtează cu îndemânare colierul de pe gâtul lui Daphne și îl strecoară către Amita, care îl împarte în bijuterii mai mici. Când Daphne reapare cu colierul lipsă, muzeul este sigilat și începe o căutare a localurilor și a oaspeților. Se termină însă când Tammy „găsește” duplicatul colierului. Constance îi strecoară piesele Toussaint către echipă pentru a le scoate din contrabandă, iar Debbie plantează o bucată din ea pe Becker. După jaf, Daphne se alătură doamnelor, dezvăluind că știa deja despre jaful pe care l-a dat seama prin acțiunile lor. Ea cere partea a opta în schimbul salvării lor din închisoare. Vizioneaza filmul Ocean’s Eight (2018) Online Subtitrat in Romana.

Film

Apasa butonul Play din Player!
No such directory...

Filme Recomandate

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *