Oameni mari si fara minte (2010) Film Online HD Subtitrat

Oameni mari si fara minte (2010) Film Online HD Subtitrat

Rate

Anul lansarii

2010

Actorii

Adam Sandler, Kevin James, Chris Rock, David Spade

Gen

Trailer

Film

No such directory...
No such directory...

Oameni mari si fara minte (2010) Film Online HD Subtitrat, Dupa treizeci de ani, cinci prieteni se reunesc din nou pentru a participa la funeraliile antrenorului lor de baschet din copilarie. Cu sotiile si copiii lor, ei petrec un weekend pe 4 iulie într-o casa în apropierea unui lac, care a avut loc cu multi ani înainte cucerirea unui campionat. Interesant este ca in aceste zile petrecute împreuna vor înțelege ca, desi ei sunt acum adulti, nu s-au maturizat deloc. Oameni mari si fara minte este un film de comedie 2010 regizat de Dennis Dugan in care joaca rolurile principale Adam Sandler, Salma Hayek si Kevin James, filmul este urmat de Oameni mari si fara minte 2 din anul 2013.

1 thought on “Oameni mari si fara minte (2010) Film Online HD Subtitrat”

  1. un film asa prost si idiot cu Adam Sandler n-am mai vazut in viata mea. Dezamagie complet de film, dar si ca Adam Sandler a jucat intr-o porcarie ca asta.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Daca te numeri printre cei care sunt pasionati de filme online, atunci aici este locul potrivit pentru tine. La noi poti gasi o colectie vasta de filme noi din 2021 sau mai vechi sortate pe categorii, disponibile gratuit, pe care le poti urmari relaxat in timpul tau liber, la o calitate impecabila HD. Site-ul ofera filme subtitrate bune, chiar si titluri mai putin cunoscute. Multi dintre userii ce revin pe site, o fac pentru ca dintre foarte multe site-uri de filme online subtitrate, noi oferim calitate inainte de cantitate, mai putin si mai bun e sloganul nostru. Urmariti peste 2500 de filme subtitrate in limba Romana, fara batai de cap si fara reclame obositoare.