Nocturne 2020 Online Subtitrat in Limba Romana

Nocturne 2020 Online Subtitrat in Limba Romana

Rate

Anul lansarii

2020

Actorii

Sydney Sweeney, Madison Iseman, Jacques Colimon

Gen

In filmul Nocturne 2020 Online Subtitrat in Limba Romana, Juliet și Vivian Lowe sunt surori gemene care participă la ultimul an la un prestigios internat pentru artele spectacolului. Ambele surori sunt pianiste clasice, cu toate acestea Vivian, un minune, a fost deja acceptat la Juilliard, în timp ce Julieta, umbrită de sora ei, a decis să ia un an decalat.

O altă elevă din anul lor, Moira Wilson, se sinucide înainte de începutul anului școlar. Personalul anunță că Moira va fi înlocuită la vitrina școlii superioare și că vor avea loc audiții pentru a vedea cine va juca în locul ei. La scurt timp după ce Julieta descoperă din greșeală caietul teoretic al lui Moira și începe să-l citească, descoperind că este plin de desene bizare și scrieri ciudate.

In Nocturne 2020 Online Subtitrat in Limba Romana, Juliet și Vivian decid amândoi să audieze, dar în ultimul moment Juliet decide să audieze folosind aceeași piesă ca Vivian, Concertul pentru pian nr. audiția ei. Mai târziu, Vivian o reproșează pe Juliet că a audiat folosind aceeași piesă ca ea, iar Juliet este zdrobită când vede că Vivian a aterizat vitrina. Ulterior Juliet se luptă cu mentorul ei Roger, acuzându-l că o subestimează. Lupta are ca rezultat ca Roger să o lovească pe Juliet și să fie suspendată. Julieta profită de ocazie pentru a fi repartizată prestigioasei Dr. Cask, care îi îndrumă și pe sora ei. Dr. Cask îi spune Julietei că este egală cu tehnica lui Vivian, dar îi lipsește pasiunea. Vizioneaza filmul tradus gratuit Nocturne 2020 Online Subtitrat in Limba Romana.

Film

Apasa butonul Play din Player!
No such directory...

Filme Recomandate

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *