News of the World (2020) Online Subtitrat in Romana

News of the World (2020) Online Subtitrat in Romana

Rate

Anul lansarii

2020

Actorii

Tom Hanks, Steve Boyles, Helena Zengel

Gen

In filmul hd News of the World (2020) Online Subtitrat in Romana, Căpitanul Jefferson Kyle Kidd este un fost membru al infanteriei confederate care acum își câștigă viața, călătorind din oraș în oraș citind ziare pentru populație pentru zece cenți pe persoană. După o astfel de seară de citire a știrilor, Kidd pleacă spre următoarea sa locație când întâlnește un vagon răsturnat pe drum. Descălecând pentru a investiga mai departe, el întâlnește un bărbat negru linșat și o tânără fată albă pe nume Johanna, care este îmbrăcată în haine native americane. După o întâlnire cu o patrulă a Armatei Uniunii, Kidd este instruită să o ducă pe fată la oficialii Uniunii la un punct de control dintr-un oraș de pe drum, unde își vor rezolva documentele Biroului Afacerilor Indiene și vor asigura că este returnată familiei sale supraviețuitoare. . Fără tragere de inimă, Kidd acceptă cererea.

La punctul de control al Uniunii, Kidd este informat că reprezentantul Biroului Afacerilor Indiene este în rezervare și va fi indisponibil timp de trei luni. Căutând adăpost cu un fost infanterist confederat, Kidd citește știrea și, la întoarcere, acceptă cu amărăciune responsabilitatea pentru întoarcerea fetei familiei sale supraviețuitoare. Pe măsură ce cei doi își propun să încerce să găsească un punct comun, dar niciunul nu are prea mult succes în comunicarea cu celălalt. Acest lucru se agravează în continuare la următoarea oprire, când Kidd este confruntat cu trei foști soldați confederați transformați în criminali care își exprimă interesul de a cumpăra fata de la Kidd. Kidd refuză, dar cei trei bărbați urmăresc, ducând la o împușcare în sălbăticie în timpul căreia Johanna și Kidd depășesc obstacolele pentru a lucra împreună pentru autoconservare.

La următoarea oprire, Kidd întâlnește o bandă radicală de miliție care lucrează pentru a „curăța” județul de „străini”. Kidd este contractat să citească știrile aprobate de liderul orașului, dar în schimb optează să citească dintr-o altă ziară despre un grup de mineri de cărbune care se adună împotriva unui om crud al cărui refuz de a respecta standardele de siguranță i-a pus pe minerii săi în pericol. Povestea lui Kidd incită la tulburări civile și, în cele din urmă, are ca rezultat ca liderul orașului să fie împușcat de forțele supărate. După aceea, Kidd și Johanna se alătură unui vagon care se îndreaptă spre un oraș cu linia ferată înainte de a se îndrepta spre localizarea familiei supraviețuitoare a Johannei. În timpul călătoriei, vagonul lui Kidd este distrus, lăsându-i pe Johanna și Kidd să continue pe jos până când perechea întâlnește triburi Kiowa de la care Johanna este capabilă să obțină un cal. Vizionare placuta la filmul aventura News of the World (2020) Online Subtitrat in Romana.

Film

Apasa butonul Play din Player!
No such directory...

Filme Recomandate

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *