Mortal Kombat Legends Scorpion’s Revenge (2020) Online Subtitrat

Mortal Kombat Legends Scorpion's Revenge (2020) Online Subtitrat

Rate

Anul lansarii

2020

Actorii

Jennifer Carpenter, Joel McHale, Ike Amadi

Gen

Trailer

Film

No such directory...
No such directory...

Mortal Kombat Legends Scorpion’s Revenge (2020) Online Subtitrat are loc in Japonia, unde marele maestru al lui Shirai Ryu Hanzo Hasashi și tânărul său fiu Satoshi sunt pândiți în drum spre casă de mai mulți ninja din clanul rival Lin Kuei. Hasashi îi ucide pe toți după ce a descoperit că Lin Kuei au sacrificat restul Shirai Ryu, inclusiv soția sa Harumi. Apare Marele Maestru Sub-Zero al lui Lin Kuei, își folosește abilitățile de îngheț pentru a-l reține pe Hanzo în gheață și apoi îl ucide pe Satoshi. Apoi îl împinge pe Hanzo prin gât cu un gheață, ucigându-l. Adânc în adâncurile Netherrealmului, Hasashi este înviat misterios și se întâlnește cu vrăjitorul Quan Chi, care îl convinge pe Hanzo să lupte pentru el în turneul Mortal Kombat, astfel încât să-și poată exprima răzbunarea pe Sub-Zero. Hanzo este de acord, dublându-se pe sine Scorpion.

Între timp, zeul tunetului Raiden și călugărul Shaolin Liu Kang fac pregătiri pentru apărarea Earthrealm participând la turneul Mortal Kombat, găzduit de vrăjitorul în vârstă Shang Tsung. Învingătorul turneului se va lupta cu Tsung pentru a decide soarta Earthrealm. Perechea este însoțită de actorul de la Hollywood Johnny Cage care nu mai lucrează și de agentul Forțelor Speciale Sonya Blade, ambii având propriile motive pentru participare: Sonya este în căutarea liderului sindicatului criminal al Dragonului Negru, Kano, iar Johnny crede că participă la un proiect de film. Vizioneaza filmul animat Mortal Kombat Legends Scorpion’s Revenge (2020) Online Subtitrat.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Daca te numeri printre cei care sunt pasionati de filme online, atunci aici este locul potrivit pentru tine. La noi poti gasi o colectie vasta de filme noi din 2021 sau mai vechi sortate pe categorii, disponibile gratuit, pe care le poti urmari relaxat in timpul tau liber, la o calitate impecabila HD. Site-ul ofera filme subtitrate bune, chiar si titluri mai putin cunoscute. Multi dintre userii ce revin pe site, o fac pentru ca dintre foarte multe site-uri de filme online subtitrate, noi oferim calitate inainte de cantitate, mai putin si mai bun e sloganul nostru. Urmariti peste 2500 de filme subtitrate in limba Romana, fara batai de cap si fara reclame obositoare.