Money Plane (2020) Online Subtitrat Nou

Money Plane (2020) Online Subtitrat Nou

Rate

Anul lansarii

2020

Actorii

Adam Copeland, Kelsey Grammer, Thomas Jane

Gen

Filmul Money Plane (2020) Online Subtitrat Nou ni-l prezinta pe Jack Reese, un hoț profesionist și fost jucător de jocuri, care încearcă să fure pictura Asgar Jorn The Disturbing Duckling dintr-un muzeu de artă cu ajutorul echipajului său din Isabella Voltaic, Trey Peterson și Iggy. Când Reese intră în muzeu, află că pictura nu mai este acolo și că el și echipa sa au fost compromise și sunt forțați să fugă cu mâinile goale.

Fără alte opțiuni, Jack merge să-l înfrunte pe notoriu liderul de bandă Darius „The Rumble” Grouch la casa lui, care l-a angajat pe Reese și echipajul său pentru jaf în primul rând. Deja îndatorat față de Darius înainte de jaful rău (și sub amenințarea de a face rău familiei sale), Reese ia încă o slujbă de la el pentru a-și îndepărta datoria – să se strecoare la bordul „The Money Plane”, un cazinou aerian care se adresează elitei criminali și îi fură rezervele de criptomonede și numerar. Cu o seară înainte de a se apuca de jaf, Reese îl roagă pe cel mai bun prieten al său, Harry Greer, să aibă un ochi pe familie în timp ce acesta este plecat; Greer oferă, de asemenea, să analizeze modul în care jaful muzeului a fost compromis.

Jack și Trey urcă în avion sub masca traficanților de oameni Monroe și McGillicuddy, în timp ce Isabella se prezintă ca una dintre însoțitoarele de zbor. Pe măsură ce avionul decolează, Concierge și Contabil își întâmpină oaspeții, explicându-le activitățile și facilitățile de la bord, informându-i în același timp despre poziția de toleranță zero a avionului la înșelăciune. După ce mai multe mâini din Texas le țin poker, Jack îl lasă pe Trey în camera principală de jocuri de noroc pentru a supune piloții și pentru a prelua controlul avionului. În timp ce Trey câștigă în mod improbabil o serie de jocuri în avion (inclusiv ruleta rusească și pariurile pe rezultatul unei lupte între un bărbat și o cobră), Jack stabilește contactul cu Iggy, care se află la sol pentru a facilita transferul criptomonedei avionului , precum și primirea de apeluri de la Darius, care cere să fie ținut la curent cu misiunea și îi amintește Reesei de consecințele în cazul în care echipa eșuează. Vizioneaza filmul de actiune Money Plane (2020) Online Subtitrat Nou.

Film

Apasa butonul Play din Player!
No such directory...

Filme Recomandate

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *