Midway (2019) Online Subtitrat in Romana

Midway (2019) Online Subtitrat in Romana

Rate

Anul lansarii

2019

Actorii

Ed Skrein, Patrick Wilson, Woody Harrelson

Gen

Midway (2019) Online Subtitrat in Romana are loc În decembrie 1937, la Tokyo, ofițerul de informații al atașatului naval american, locotenentul comandant Edwin T. Layton și omologul său discută despre pozițiile SUA și japoneze în Oceanul Pacific în timpul unei funcții de stat. Layton este avertizat de amiralul Isoroku Yamamoto că dacă aprovizionarea japoneză cu petrol este amenințată de SUA, japonezii vor lua măsuri imediate.

La 7 decembrie 1941, japonezii își folosesc flota de transportatori pentru a lovi la Pearl Harbor. Atacul determină SUA să intre în al doilea război mondial. Aviator naval, locotenentul Dick Best și grupul aerian (CAG) al transportatorului USS Enterprise nu reușesc să găsească flota japoneză de transportatori. În lunile următoare atacului Pearl Harbor, americanii lansează raiduri împotriva Insulelor Marshall și continentului japonez și angajează o flotă japoneză la Bătălia de la Marea Coralilor. Yamamoto își propune cel mai îndrăzneț plan de până acum – invazia Insulei Midway folosind cei patru transportatori disponibili ai Kido Butai.

In Midway (2019) Online Subtitrat in Romana, Joseph Rochefort și echipa sa de criptologie încep să intercepteze mesaje referitoare la o locație pe care japonezii o identifică drept „AF”. Layton vorbește cu amiralul Chester Nimitz, care îl informează că Washingtonul crede că „AF” este o țintă în Pacificul de Sud. Layton nu este de acord, crezând că ținta intenționată este Atolul Midway. După întâlnirea cu Rochefort, Nimitz îi instruiește echipei să găsească o modalitate de a dovedi definitiv că „AF” este la jumătatea drumului. După ce Layton îi instruiește pe Midway să telegrafieze în mod clar (necriptat) că suferă o penurie de apă, criptologii care lucrează pentru Rochefort interceptează comunicările japoneze cu privire la lipsa de apă pe „AF”, confirmând că „AF” este într-adevăr la jumătatea drumului. Vizionare placuta a filmului Midway (2019) Online Subtitrat in Romana .

Film

Apasa butonul Play din Player!
No such directory...

Filme Recomandate

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *