Mary Poppins Returns (2018) Film HD Online Subtitrat

Mary Poppins Returns (2018) Film HD Online Subtitrat

Rate

Anul lansarii

2018

Actorii

Emily Blunt, Lin-Manuel Miranda, Ben Whishaw

Gen

Scena Mary Poppins Returns (2018) Film HD Online Subtitrat este situată la Londra, în timpul Marii Depresii. Michael Banks locuiește în casa copilăriei sale cu cei trei copii ai săi, John, Annabel și Georgie, după moartea soției sale, Kate, cu un an mai devreme. Michael a luat un împrumut de la angajatorul său, Fidelity Fiduciary Bank, și are trei luni în urmă cu privire la plăți. Wilkins, noul președinte corupt al băncii, îi trimite pe asociați să-l avertizeze că casa lui va fi recuperată dacă împrumutul nu va fi rambursat integral până vineri. Michael și sora lui Jane își amintesc că tatăl lor le-a lăsat acțiuni la bancă care ar trebui să acopere împrumutul și căută în casă certificatul de acțiune. În timpul percheziției, Michael își găsește zmeul din copilărie și îl elimină.

In Mary Poppins Returns (2018) Film HD Online Subtitrat, Copiii vizitează un parc local și Georgie, care a găsit zmeul, îl zboară. Mary Poppins coboară din cer cu zmeul în mână. Îi ia pe copii acasă și anunță că îi va prelua sarcina ca bona lor. Ea trage o baie pentru cei trei copii, ducând la aventuri subacvatice („Îți poți imagina asta?”).

Michael vizitează banca în căutarea dovezilor acțiunilor sale, dar Wilkins neagă faptul că există înregistrări înainte de a distruge pe ascuns pagina din registrul oficial. Annabel și John decid să vândă vasul „neprețuit” al mamei lor pentru a achita datoria. Georgie încearcă să-i oprească, iar bolul se deteriorează în timp ce cei trei luptă pentru el. Jack, un semafor, o întâmpină pe Mary Poppins și se alătură ei cu copiii într-o excursie în scena care decorează bolul. În timpul vizitei lor la Royal Doulton Music Hall, Georgie este răpită de un lup vorbitor, nevăstuică și bursuc care își recuperează bunurile, iar Annabel și John au plecat să-l salveze. O fac cu succes, cad de pe marginea bolului și se trezesc în paturile lor. Dându-și seama că suferă după pierderea mamei lor, Mary le cântă un cântec de leagăn („Locul unde merg lucrurile pierdute”). Vizionare placuta a filmului Mary Poppins Returns (2018) Film HD Online Subtitrat.

Film

Apasa butonul Play din Player!
No such directory...

Filme Recomandate

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *