Mank 2020 Online Subtitrat in Romana Gratis

Mank (2020) Online Subtitrat in Romana

Rate

Anul lansarii

2020

Actorii

Gary Oldman, Amanda Seyfried, Lily Collins

Gen

Mank (2020) Online Subtitrat in Romana are loc in 1940, Orson Welles primește libertatea creativă completă pentru următorul său proiect de RKO. În Victorville, California, Herman J. Mankiewicz își revine după un picior rupt pe care l-a suferit într-un accident de mașină. El primește un telefon de la Welles, care l-a recrutat pentru a scrie scenariul pentru noul său film. Herman îi dictează scenariul secretarei sale, Rita Alexander, care îl notează, observând similitudini între personajul principal și William Randolph Hearst.

În 1930, la Studiourile Paramount, Herman și alți scriitori vorbesc cu David O. Selznick și Josef Von Sternberg despre un film pe care îl scriu. Herman se îndreaptă către o locație de film în care el și marionul feminin, Marion Davies, se recunosc. Îl prezintă lui Hearst, binefăcătorul și iubitul ei, care îi place lui Herman o plăcere.

În 1940, producătorul John Houseman devine îngrijorat de faptul că scenariul dens și neliniar al lui Herman este prea complicat pentru a fi urmat de majoritatea publicului. Rita observă mai multe paralele între personajele lui Herman și oamenii din industria cinematografică. În 1934, Herman și fratele său, Joseph lucrează la MGM sub conducerea lui Louis B. Mayer, preocupat de finanțele studiourilor.

Joseph îl cheamă pe Herman să-și exprime îngrijorarea, noul scenariu ar putea să-l enerveze pe Hearst. În 1933, Herman și soția sa, Sara, participă la petrecerea de ziua lui Mayer la castelul Hearst, împreună cu mulți peruci de la Hollywood. Discută despre politica nazistă și California, inclusiv despre candidatul la guvernare Upton Sinclair. Herman merge la plimbare cu Marion, unde discută despre industria filmului și despre politică.

Houseman este îngrijorat de cât durează scrierea scenariului și se teme că el și Herman vor fi concediați. Welles și-a terminat lucrarea pe Heart of Darkness și acum își va îndrepta toată atenția asupra noului proiect. Rita este preocupată și de momentul scrierii, precum și de alcoholismul lui Herman.

În 1934, Herman își continuă activitatea pentru MGM. Directorii de studio, inclusiv Irving Thalberg, lucrează activ împotriva campaniei lui Sinclair pentru guvernatorul Californiei, în timp ce alții organizează Screen Writers Guild. În 1940, Herman termină scenariul. Houseman este impresionat, dar îngrijorat de reacția lui Hearst la personajul principal.

În 1934, MGM produce filme pentru o campanie împotriva lui Sinclair. Hearst finanțează frotiul, așa că Herman se apropie de Marion pentru a obține filmele trase, dar în timp ce pleacă din studio pentru Warner Brothers, Herman nu reușește. În 1940, Charles Lederer preia scenariul pentru a-l livra în studio. În 1934, Herman și Sara participă la o petrecere electorală de noapte la clubul de noapte Trocadero, unde Mayer îl anunță pe câștigător, Frank Merriam. Vizionare placuta a filmelor noastre online incepand cu Mank (2020) Online Subtitrat in Romana.

Film

Apasa butonul Play din Player!
No such directory...

Filme Recomandate

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *