Made in Italy (2020) Film HD Online Subtitrat

Made in Italy (2020) Film HD Online Subtitrat

Rate

Anul lansarii

2020

Actorii

Yolanda Kettle, Micheál Richardson, Souad Faress

Gen

In Made in Italy (2020) Film HD Online Subtitrat, Jack Foster divorțează de soția sa Ruth. Familia ei vinde galeria de artă, care îl devastează pe Jack, unde lucrează ca manager. El decide să cumpere galeria vândând eventual vechea casă italiană pe care o deține împreună cu tatăl său înstrăinat Robert, un artist celebru. Casa aparținea mamei lui Jack și soției lui Robert, o italiană care a murit într-un accident de mașină teribil.

Jack îl ia pe Robert cu el în Italia. Jack îi spune lui Robert că are nevoie de bani pentru a cumpăra galeria de la părinții lui Ruth. Când ajung, descoperă că este complet degradat. Kate, agent imobiliar, vine să cerceteze casa. Ea le spune că casa este într-o stare foarte proastă, dar dacă vor repara casa, ar putea merita mai mult. Jack încearcă să curețe, dar apoi decide să vândă casa așa cum este.

In Made in Italy (2020) Film HD Online Subtitrat Jack o întâlnește pe Natalia la un restaurant care este și proprietar. Pe de altă parte, Robert se uită la fotografiile soției sale decedate și toată casa îi amintește de ea. Robert decide să-l ajute pe Jack să repare casa.

Angajează localnici pentru renovarea și repararea casei. Robert și Jack se împrietenesc cu unii dintre localnici, inclusiv Natalia și îi invită la o petrecere în casă. Natalia îi spune lui Jack că are o fiică în vârstă de opt ani și că ea și soțul ei sunt divorțați, dar soțul ei a mințit despre ea, așa că primește doar custodia parțială.

Un cumpărător vine să se uite la casă, dar nu este mulțumit. Kate îi spune lui Robert că casa are nevoie de mai multă muncă. Robert îi cere ajutor Nataliei. Natalia și fiica ei încep să ajute la renovarea casei. Robert îi spune că după moartea soției sale, l-a trimis pe Jack la internat pentru a-l ține departe de toate memento-urile mamei sale. De asemenea, el îi spune că, de când a murit, nu putea conduce și nu putea picta. Vizionare placuta a filmului de comedie:Made in Italy (2020) Film HD Online Subtitrat.

Film

Apasa butonul Play din Player!
No such directory...

Filme Recomandate

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *