Lunetistul American 2014 Online subtitrat

american sniper online subtitrat

Rate

Anul lansarii

2014

Actorii

Bradley Cooper, Kyle Gallner, Cole Konis, Ben Reed

Gen

Trailer

Film

No such directory...
No such directory...

American Sniper – Lunetistul American este un film de actiune 2015 centrat pe cel mai eficient lunetist din istoria militară a S.U.A, in regia lui Clint Eastwood in care joaca Bradley Cooper, Sienna Miller si Kyle Gallner in rolurile principale.Filmul se deschide cu Chris trimis in misiune în Irak cu scopul de a-şi proteja camarazii pe câmpul de luptă. Acurateţea ţintei sale a salvat multe vieţi, motiv pentru care colegii de arme l-au supranumit „Legenda”. Însă povestea lui a ajuns dincolo de liniile inamicilor, care au pus preţ pe capul său şi l-au transformat în ţintă râvnită pentru insurgenţi. Cu toate dramele războilui, Chris se mai loveşte şi de datoria de a fi soţ şi tată model pentru familia care îl aşteaptă acasă.

1 thought on “Lunetistul American 2014 Online subtitrat”

  1. Despre Lunetist am aflat pe youtube. Am aflat ca a fost un personaj real, apoi am vazut ca marele Clint Eastwood a facut un film dupa cartea lui. Am gasit filmul aici, si l-am urmarit mut de emotie. Am simtit si lacrimi sub gene, desi sunt om batran. Stiam pe tot parcursul vizionarii ca va muri si mi-am spus ca nu-i dept! A supravietuit razboiului, si a murit aiurea! Multumesc, toate aprecierile mele si traducatorului!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Daca te numeri printre cei care sunt pasionati de filme online, atunci aici este locul potrivit pentru tine. La noi poti gasi o colectie vasta de filme noi din 2021 sau mai vechi sortate pe categorii, disponibile gratuit, pe care le poti urmari relaxat in timpul tau liber, la o calitate impecabila HD. Site-ul ofera filme subtitrate bune, chiar si titluri mai putin cunoscute. Multi dintre userii ce revin pe site, o fac pentru ca dintre foarte multe site-uri de filme online subtitrate, noi oferim calitate inainte de cantitate, mai putin si mai bun e sloganul nostru. Urmariti peste 2500 de filme subtitrate in limba Romana, fara batai de cap si fara reclame obositoare.