Lost Girls and Love Hotels (2020) Film Online Subtitrat

Lost Girls and Love Hotels (2020) Film Online Subtitrat

Rate

Anul lansarii

2020

Actorii

Alexandra Daddario, Takehiro Hira, Carice van Houten

Gen

Lost Girls and Love Hotels (2020) Film Online Subtitrat ne-o prezinta pe Margaret, o expatriată americană care locuiește în Tokyo, Japonia. Lucrează la o academie de zbor japoneză în timpul zilei, predând potențialilor însoțitori de zbor cum să pronunțe limba engleză. Își petrece nopțile îmbătându-se cu colegii expatriați Ines și Liam și caută întâlniri sexuale supuse cu bărbați întâmplători în numeroasele hoteluri de dragoste ale orașului. Nefericirile ei nocturne o fac să apară la lucru în uimire și dezmembrare, atrăgând îngrijorarea instructorului ei Nakamura.

Într-o zi, Margaret se intersectează cu un executor Yakuza pe nume Kazu și cei doi încep o relație. Margaret este la început surprinsă de dezvăluirea lui Kazu că este pe cale să se căsătorească, dar ea dă în el atunci când recunoaște că căsătoria lui este mai mult din datorie decât iubire. Margaret îi mărturisește lui Kazu că nu are o familie: tatăl ei a plecat când era mică, mama ei a murit de cancer și are un frate schizofrenic; și că a venit în Japonia pentru a fi singură.

În ziua absolvirii studenților lui Margaret la academia de zbor, Kazu îi cere lui Margaret să-și petreacă întreaga zi cu el la Kyoto. Inițial reticentă în a renunța la absolvire, Margaret este de acord când spune că nu va mai primi o zi și vor lua trenul. El o aduce la templul Kiyomizu-dera și îi arată „pântecul lui Buddha”, o piatră iluminată la capătul unui tunel negru. Kazu explică simbolismul renașterii ajungând la piatră și a adus-o pe Margaret acolo sperând să o ajute să renunțe la traume, dar Margaret pare neafectată. În călătoria cu trenul înapoi la Tokyo, Kazu părăsește trenul în timp ce Margaret doarme, lăsând-o descurajată și disperată să-l găsească când se trezește. Când se întoarce la serviciu, constată că a fost lăsată și înlocuită pentru că a sărit peste absolvire. Vizioneaza filmul online hd Lost Girls and Love Hotels (2020) Film Online Subtitrat.

Film

Apasa butonul Play din Player!
No such directory...

Filme Recomandate

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *