Locked Down (2021) Online Subtitrat in Romana

Locked Down (2021) Online Subtitrat in Romana

Rate

N/A

Anul lansarii

2021

Actorii

Chiwetel Ejiofor, Anne Hathaway, Sonic

Gen

In Locked Down (2021) Online Subtitrat in Romana, Paxton și Linda sunt un cuplu căsătorit nemulțumit care locuiește la Londra în mijlocul blocării pandemiei COVID-19. Paxton este capabil să obțină doar locuri de muncă ca șofer de camion de livrare din cauza unei arestări de asalt cu 10 ani în urmă și este supărat de modul în care i-a ieșit viața.

Datorită închiderii magazinelor, există o cantitate limitată de șoferi disponibili pentru livrări de mare valoare, așa că șeful lui Paxton întinde mâna și îi cere să facă alergări sub o identitate falsă pentru el. Linda, care este CEO la o companie de modă, are sarcina de a curăța inventarul la un magazin universal Harrods din apropiere. Perechea își realizează în curând programele de livrare la magazin se suprapun, iar Paxton nu ar trece de punctul de control de securitate instalat de Linda.

Linda dezvăluie că există un diamant de 3 milioane de lire sterline în seiful de la Harrods care a fost vândut unui cumpărător anonim, iar magazinul păstrează un duplicat la fața locului. Ea și Paxton sunt de acord să ia adevăratul diamant pentru ei înșiși și să-l trimită pe cel fals cumpărătorului din New York, împărțind vânzarea între ei și Serviciul Național de Sănătate.

Când ajung la magazin, Linda și Paxton recuperează diamantul și îl schimbă cu falsul. Cu toate acestea, se confruntă cu Donald, un fost coleg de serviciu al lui Linda pe care îl concediase la începutul săptămânii, care a chemat poliția după ce a aflat despre identitatea falsă a lui Paxton. Ea îi dezvăluie planul lor, iar el este de acord să mintă pentru ei.

Paxton și Linda, care inițial plănuiau să meargă pe căi separate, decid să își reevalueze relația după ce blocarea COVID este prelungită cu încă două săptămâni. Vezi filmul online hd Locked Down (2021) Online Subtitrat in Romana.

Film

Apasa butonul Play din Player!
No such directory...

Filme Recomandate

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *