Little Women (2019) Online Subtitrat in Romana Gratuit

Little Women (2019) Online Subtitrat in Romana Gratuit

Rate

Anul lansarii

2019

Actorii

Saoirse Ronan, Emma Watson, Florence Pugh

Gen

Little Women (2019) Online Subtitrat in Romana Gratuit are loc in 1868, Jo March, profesor în New York, merge la domnul Dashwood, un editor care acceptă să publice o poveste scrisă de ea. Sora ei cea mai mică, Amy, care se află la Paris cu mătușa lor March, participă la o petrecere cu prietenul și vecinul lor din copilărie, Laurie. Amy se enervează de comportamentul beat al lui Laurie, determinându-l să-și bată joc de ea pentru că a petrecut timp cu bogatul om de afaceri Fred Vaughn. În New York, Jo devine rănit când Friedrich Bhaer, un profesor îndrăgostit de ea, îi critică în mod constructiv scrisul, determinând-o să pună capăt prieteniei lor. După ce a aflat dintr-o scrisoare că boala surorii ei mai mici Beth s-a agravat, Jo se întoarce acasă la Concord, Massachusetts.

La o petrecere cu sora ei mai mare, Meg, cu șapte ani mai devreme, Jo se împrietenește cu Laurie. În dimineața de Crăciun, in Little Women (2019) Online Subtitrat in Romana Gratuit, mama fetelor, „Marmee”, le convinge să-și ofere micul dejun sărmanei lor vecine doamna Hummel și copiilor ei înfometați. După întoarcerea acasă, găsesc o masă plină cu mâncare dată de vecinul lor și de bunicul lui Laurie, domnul Laurence. Marmee citește apoi o scrisoare de la tatăl lor care lupta în războiul civil american. Jo o vizitează în mod regulat pe mătușa March pentru a-i citi, sperând că mătușa March o va invita în Europa.

Când Meg, Jo, Laurie și John – tutorele lui Laurie și eventualul soț al lui Meg – merg la teatru, o Amy geloasă arde scrierile lui Jo. A doua zi dimineață, Amy, dorind să se împacă cu un supărat Jo, o urmărește pe ea și pe Laurie pe un lac unde cei doi patinează. O salvează pe Amy după ce ea cade prin gheață. Domnul Laurence observă atitudinea liniștită a lui Beth și o invită să cânte la pianul fiicei sale regretate în casa lui. Meg se așază cu John în prezent după ce a cumpărat o țesătură scumpă pe care nu și-o permiteau, în timpul căreia își exprimă nefericirea că este săracă. Laurie o vizitează pe Amy pentru a-și cere scuze pentru comportamentul său și o îndeamnă să nu se căsătorească cu Fred, ci să se căsătorească cu el în schimb. Deși este îndrăgostită de Laurie, Amy refuză, supărată că este întotdeauna a doua după Jo. În ciuda acestui fapt, ea respinge propunerea lui Fred. Vezi filmul de Craciun Little Women (2019) Online Subtitrat in Romana Gratuit.

Film

Apasa butonul Play din Player!
No such directory...

Filme Recomandate

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *