Like a Boss (2020) Online Subtitrat

Like a Boss (2020) Online Subtitrat

Rate

Anul lansarii

2020

Actorii

Tiffany Haddish, Rose Byrne, Salma Hayek |

Gen

In Like a Boss (2020) Online Subtitrat, doi prieteni cu personalități foarte diferite își conduc propria companie de frumusețe, Mia & Mel. Mel (Rose Byrne) este mai practică și mai inventivă, în timp ce Mia (Tiffany Haddish) vrea să-și câștige averea rapid și să ducă un stil de viață fastuos.

Lucrurile se schimbă în rău atunci când compania lor are datorii de 493.000 de dolari, obligându-i să apeleze la binefăcătoarea fără scrupule Claire Luna (Salma Hayek), șefa unui imperiu major al produselor cosmetice, care intenționează să fure afacerea de sub ei. Cei doi trebuie să abordeze diferențele lor pentru a-și salva afacerea, deoarece se confruntă cu provocarea de a se „dovedi” față de Luna, chiar dacă Luna le fură ideea de geantă „de o noapte” și o pune pe piață prin intermediul uneia dintre celelalte companii ale ei, Pe lângă faptul că i-a forțat să concedieze pe unul dintre lucrătorii lor Barrett (Billy Porter), celălalt este Sydney (Jennifer Coolidge).

Mia și Mel s-au „despărțit” pe scurt prin diferitele lor abordări ale ofertei Lunii, dar se împacă atunci când prietenii lor îi ajută să înfrunte cum au nevoie unul de celălalt. Confruntați cu posibila pierdere a afacerii lor, Mia și Mel se apropie de Shay (Lisa Kudrow), fostul partener de afaceri al Lunii, să înceapă o nouă companie, Proud Cosmetics, care comercializează noul lor produs „Ride or Die”, machiaj destinat utilizării de cei mai buni prieteni împreună pentru a-și înfrunta nopțile. Cu această lacună, Mia și Mel sunt capabili să producă și să comercializeze „Ride or Die” sub bannerul „Proud”, în timp ce Luna își asumă proprietatea Mia & Mel, în timp ce este obligat să le plătească 49% din toate câștigurile ulterioare. Mia și Mel aduc și Sydney și Barrett la noua companie. Vizioneaza filmul Like a Boss (2020) Online Subtitrat.

Film

Apasa butonul Play din Player!
No such directory...

Filme Recomandate

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *