Let Him Go (2020) Film Online Subtitrat in Romana

Let Him Go (2020) Film Online Subtitrat in Romana

Rate

Anul lansarii

2020

Actorii

Diane Lane, Kevin Costner, Lesley Manville

Gen

În 1963 are loc urmatorul Thriller-ul, Let Him Go (2020) Film Online Subtitrat in Romana, în Montana, acolo unde șeriful pensionar George Blackledge și soția sa Margaret, locuiesc cu fiul lor, James, soția sa, Lorna și cu nepotul lor nou-născut, Jimmy. James antrenase de ceva vreme un cal sălbatic, dar îi spusese mamei sale că calul nu era chiar acolo. După un mic dejun de familie, s-a întors la lucru cu calul și l-a scos la plimbare. În timp ce James este afară, Lorna îi pregătește o chiuvetă pentru Jimmy. Dar, după ce Margaret a testat apa, ea a certat-o ​​cu asprime, spunând că apa este prea fierbinte! Enervată și făcută să se simtă ca o mamă rea, Lorna s-a îndepărtat, lăsând-o pe Margaret să preia. În timp ce îl spală pe Jimmy, calul sălbatic revine alergând înapoi prin fermă, fără James. Margaret țipă, avertizându-l pe George care, imediat sare pe un cal în căutarea lui. În cele din urmă îl găsește pe James, mort alături de un pârâu. Se presupune că a murit din cauza aruncării de pe un cal, rupându-i gâtul.

Trei ani mai târziu in Let Him Go (2020) Film Online Subtitrat in Romana, Lorna se căsătorește cu Donnie Weboy, deși se face evident în timpul nupțiale că nunta este una de necesitate. Aflându-se într-o zi, Margaret se întâmplă să-l observe pe Donnie abuzând fizic atât pe soția sa, cât și pe Jimmy, în vârstă de 3 ani. Margaret decide să facă check-in cu Lorna și Jimmy la noua lor casă. La scurt timp după aceea, Donnie părăsește orașul cu Lorna și Jimmy, provocând-o pe Margaret să-și facă griji pentru siguranța lui Jimmy. În cele din urmă, îl convinge pe George că situația este suficient de gravă pentru a interveni, iar cei doi au pornit să găsească familia.

Diferite surse îi indică unde se află familia Weboy, până când în cele din urmă Margaret și George îl localizează pe unchiul lui Donnie, Bill Weboy. Întâlnirea lor inițială este rece, dar Margaret refuză să fie intimidată și acceptă invitația lui Bill la gospodăria Weboy pentru cină. La cină, întâlnesc familia lui Donnie, inclusiv Blanche, mama intimidantă și tulburătoare a lui Donnie. Farmecele ei nu durează mult, pe măsură ce conversația din cină progresează și o încercare a Margaret de a-l scoate pe Jimmy din casă devine acru. Nu se mai simt bineveniți, părăsesc casa Weboy. Vezi filme online din 2020, incepand cu noul thriller regizat de catre Thomas Bezucha, bazat pe nuvela din 2013 cu acelasi nume: Let Him Go (2020) Film Online Subtitrat in Romana.

Film

Apasa butonul Play din Player!
No such directory...

Filme Recomandate

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *