Knock Knock – Cioc Cioc 2015 – Online Subtitrat

Knock Knock - Cioc Cioc 2015 - Online Subtitrat

Rate

Anul lansarii

2015

Actorii

Keanu Reeves, Lorenza Izzo, Ana de Armas, Aaron Burns

Gen

Trailer

Film

No such directory...
No such directory...

In filmul Knock Knock – Cioc Cioc 2015 – Online Subtitrat , Două fete tinere plouate se prezintă fără nici o avertizare prealabilă la usa unui barbat casatorit in toiul noptii, pregatite doar pentru al seduce şi complica viaţa lui perfectă. Este un remake al filmului clasic „Death Game , regizat de Peter S. Traynor în anul 1977.

4 thoughts on “Knock Knock – Cioc Cioc 2015 – Online Subtitrat”

  1. nu va pierdeti vremea cu acest gunoi de doi lei…keanu reeves e doar o umbra a ceea ce era odata….si tema filmului???de doi lei…

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Daca te numeri printre cei care sunt pasionati de filme online, atunci aici este locul potrivit pentru tine. La noi poti gasi o colectie vasta de filme noi din 2021 sau mai vechi sortate pe categorii, disponibile gratuit, pe care le poti urmari relaxat in timpul tau liber, la o calitate impecabila HD. Site-ul ofera filme subtitrate bune, chiar si titluri mai putin cunoscute. Multi dintre userii ce revin pe site, o fac pentru ca dintre foarte multe site-uri de filme online subtitrate, noi oferim calitate inainte de cantitate, mai putin si mai bun e sloganul nostru. Urmariti peste 2500 de filme subtitrate in limba Romana, fara batai de cap si fara reclame obositoare.