Knives Out (2019) Film Online Subtitrat in Romana

Knives Out (2019) online subtitrat in romana

Rate

Anul lansarii

2019

Actorii

Daniel Craig, Chris Evans, Ana de Armas

Gen

In filmul hd Knives Out (2019) Film Online Subtitrat in Romana, Familia lui Harlan Thrombey, un bogat romancier mister, participă la petrecerea de 85 de ani la conacul său din Massachusetts. A doua zi dimineață, menajera lui Harlan, Fran, îl găsește mort cu fanta gâtului. Poliția crede că moartea lui Harlan este o sinucidere, dar o parte anonimă îl plătește pe detectivul privat Benoit Blanc pentru a investiga cazul.

Blanc află că relațiile lui Harlan cu diferiții săi membri ai familiei au fost tensionate: în ziua morții sale, Harlan amenințase să-l expună pe ginerele său Richard pentru că a înșelat-o pe soția sa, fiica lui Harlan, Linda; a tăiat alocația norei sale Joni pentru furtul de la el; l-a concediat pe fiul său Walt de la firma sa de edituri; și a avut o altercație cu nepotul său Ransom.

Fără știrea lui Blanc, după petrecere, asistenta lui Harlan, Marta Cabrera, și-a amestecat medicamentele și, aparent, i-a administrat o supradoză de morfină; nu a putut găsi antidotul, lăsându-l pe Harlan să trăiască câteva minute. Știind că mama Marta este un imigrant nedocumentat, Harlan a împiedicat-o pe Marta să ceară ajutor și, în schimb, i-a dat instrucțiuni pentru a crea un alibi fals pentru a-și salva familia de sub control, înainte de a-și tăia propriul gât. Mama foarte în vârstă a lui Harlan a văzut-o pe Marta îndeplinindu-i instrucțiunile, dar a confundat-o cu Ransom.

Marta nu poate minți fără a vărsa, așa că dă răspunsuri adevărate, dar incomplete, când Blanc o pune la întrebare. Ea este de acord să sprijine investigația lui Blanc și ascunde dovezi ale acțiunilor sale în timpul percheziției proprietății. Când se citește testamentul lui Harlan, spre uimirea tuturor, Marta este singurul beneficiar. Răscumpărarea o ajută să scape de mânia familiei, dar o manipulează pentru a-i mărturisi. El își oferă ajutorul în schimbul unei părți din moștenire. Ceilalți Thrombeys încearcă să o convingă pe Marta să renunțe la moștenire; Walt amenință să expună statutul de imigrare precară al mamei sale. Vizionare placuta a filmului comedie-crima Knives Out (2019) Film Online Subtitrat in Romana .

Film

Apasa butonul Play din Player!
No such directory...

Filme Recomandate

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *