Klaus (2019) Film de Craciun Online Subtitrat in Romana

Klaus (2019) Film de Craciun Online Subtitrat in Romana

Rate

Anul lansarii

2019

Actorii

Jason Schwartzman, J.K. Simmons, Rashida Jones

Gen

In Klaus (2019) Film de Craciun Online Subtitrat in Romana, Jesper Johansson, fiul leneș și răsfățat al generalului poștal regal, a încercat să se îndepărteze de academia poștașilor, dar tatăl său îl trimite în îndepărtatul oraș Smeerensburg; dacă Jesper nu reușește să posteze 6.000 de scrisori în decurs de un an, va fi eliminat din averea familiei sale. Ajuns în orașul sumbru și înzăpezit Smeerensburg, Jesper se întâlnește cu feribotul Mogens și cu profesorul peșterist Alva, care explică faptul că Smeerensburg găzduiește în permanență familiile Ellingboe și Krum în război.

Disperat de scrisori, Jesper încearcă să trimită prin poștă desenul unui tânăr Krum. Mai târziu îl vizitează pe pădurarul izolat Klaus și descoperă că casa lui este plină de jucării lucrate manual, dar fuge de impunătorul pădurar, lăsând în urmă desenul trist. Klaus îl obligă pe Jesper să-l ducă la casa băiatului și să-i livreze în secret una dintre jucăriile sale. Cuvântul se răspândește și asupra altor copii, care speră să primească jucării prin trimiterea scrisorilor lui Klaus. Jesper, dornic să adune scrisori, îl convinge pe Klaus să-l lase să livreze mai multe jucării. Jucăria băiatului Krum îl conduce să se joace cu o fată din Ellingboe, spre indignarea familiilor lor.

Mitul lui Klaus crește printre copiii orașului pe măsură ce Jesper livrează jucării prin hornurile lor noaptea, determinând din ce în ce mai mulți copii să îi scrie scrisori lui Klaus. Jesper îi trimite pe cei care nu pot scrie să fie învățați de Alva, care își redeschide școala cu banii pe care îi economisea să plece din Smeerensburg, iar Klaus și Jesper îmblânzesc o echipă de reni pentru a-și trage căruța cu jucării. După ce Jesper lasă cărbunele în ciorapul unui tânăr bătăuș, băiatul îl confruntă pe Jesper, care declară că Klaus dă doar jucării copiilor buni și urmărește toate comportamentele lor rele cu o „Listă obraznică”. Acest lucru îi determină pe copii să facă acte de bunătate în tot orașul, inspirându-i pe orășeni să pună capăt disputelor lor antice. Vizionare placuta a filmului hd Klaus (2019) Film de Craciun Online Subtitrat in Romana si a tuturor filmelor online de Craciun

Film

Apasa butonul Play din Player!
No such directory...

Filme Recomandate

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *