Klaus (2019) Film de Craciun Online Subtitrat in Romana

Klaus (2019) Film de Craciun Online Subtitrat in Romana

Rate

Anul lansarii

2019

Actorii

Jason Schwartzman, J.K. Simmons, Rashida Jones

Gen

Trailer

Film

No such directory...
No such directory...

In Klaus (2019) Film de Craciun Online Subtitrat in Romana, Jesper Johansson, fiul leneș și răsfățat al generalului poștal regal, a încercat să se îndepărteze de academia poștașilor, dar tatăl său îl trimite în îndepărtatul oraș Smeerensburg; dacă Jesper nu reușește să posteze 6.000 de scrisori în decurs de un an, va fi eliminat din averea familiei sale. Ajuns în orașul sumbru și înzăpezit Smeerensburg, Jesper se întâlnește cu feribotul Mogens și cu profesorul peșterist Alva, care explică faptul că Smeerensburg găzduiește în permanență familiile Ellingboe și Krum în război.

Disperat de scrisori, Jesper încearcă să trimită prin poștă desenul unui tânăr Krum. Mai târziu îl vizitează pe pădurarul izolat Klaus și descoperă că casa lui este plină de jucării lucrate manual, dar fuge de impunătorul pădurar, lăsând în urmă desenul trist. Klaus îl obligă pe Jesper să-l ducă la casa băiatului și să-i livreze în secret una dintre jucăriile sale. Cuvântul se răspândește și asupra altor copii, care speră să primească jucării prin trimiterea scrisorilor lui Klaus. Jesper, dornic să adune scrisori, îl convinge pe Klaus să-l lase să livreze mai multe jucării. Jucăria băiatului Krum îl conduce să se joace cu o fată din Ellingboe, spre indignarea familiilor lor.

Mitul lui Klaus crește printre copiii orașului pe măsură ce Jesper livrează jucării prin hornurile lor noaptea, determinând din ce în ce mai mulți copii să îi scrie scrisori lui Klaus. Jesper îi trimite pe cei care nu pot scrie să fie învățați de Alva, care își redeschide școala cu banii pe care îi economisea să plece din Smeerensburg, iar Klaus și Jesper îmblânzesc o echipă de reni pentru a-și trage căruța cu jucării. După ce Jesper lasă cărbunele în ciorapul unui tânăr bătăuș, băiatul îl confruntă pe Jesper, care declară că Klaus dă doar jucării copiilor buni și urmărește toate comportamentele lor rele cu o „Listă obraznică”. Acest lucru îi determină pe copii să facă acte de bunătate în tot orașul, inspirându-i pe orășeni să pună capăt disputelor lor antice. Vizionare placuta a filmului hd Klaus (2019) Film de Craciun Online Subtitrat in Romana si a tuturor filmelor online de Craciun

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Daca te numeri printre cei care sunt pasionati de filme online, atunci aici este locul potrivit pentru tine. La noi poti gasi o colectie vasta de filme noi din 2021 sau mai vechi sortate pe categorii, disponibile gratuit, pe care le poti urmari relaxat in timpul tau liber, la o calitate impecabila HD. Site-ul ofera filme subtitrate bune, chiar si titluri mai putin cunoscute. Multi dintre userii ce revin pe site, o fac pentru ca dintre foarte multe site-uri de filme online subtitrate, noi oferim calitate inainte de cantitate, mai putin si mai bun e sloganul nostru. Urmariti peste 2500 de filme subtitrate in limba Romana, fara batai de cap si fara reclame obositoare.