King Arthur Legend of the Sword (2017) Online Subtitrat HD

King Arthur Legend of the Sword (2017) Online Subtitrat HD

Rate

Anul lansarii

2020

Actorii

Charlie Hunnam, Astrid Bergès-Frisbey, Jude Law

Gen

Trailer

Film

No such directory...
No such directory...

In filmul King Arthur Legend of the Sword (2017) Online Subtitrat HD, Mordred, un vrăjitor cu pumn de fier, și armatele sale au asediat Camelot, încercând să stabilească dominația magilor asupra omenirii. Uther Pendragon, regele britanicilor, se infiltrează în vizuina lui Mordred și îl decapită, salvându-l pe Camelot. Vortigern, cel mai trădător frate mai mic al lui Uther, care râvnește tronul, orchestrează o lovitură de stat și își sacrifică soția Elsa pentru a-și înțelege tălpile pentru a deveni un cavaler demon, care o ucide pe soția lui Uther, Igraine, și o ucide pe Uther în luptă. Singurul supraviețuitor este Arthur, fiul lui Uther, care se îndepărtează într-o barcă și ajunge în Londinium, unde este găsit și crescut de prostituate.

In King Arthur Legend of the Sword (2017) Online Subtitrat HD, Arthur devine un luptător priceput și om de stradă. Arthur și prietenii săi se confruntă cu un grup de vikingi care maltratase una dintre prostituate, forțându-i să plătească restituirea ei. Ulterior, bordelul este atacat de Blacklegs, slujitorii lui Vortigern, iar Arthur află că vikingii se aflau sub protecția regelui Vortigern. Arthur încearcă să scape din oraș, dar este prins și pus pe o corabie cu sute de alți bărbați; Blacklegs au forțat toți oamenii de vârsta lui Arthur să încerce să tragă o sabie care a apărut lângă castel din piatra din jur. Arthur este capabil să înlăture sabia, dar este copleșit de puterea ei și leșină. Vortigern se întâlnește cu el în temniță, dezvăluind adevărata lui descendență. Vizioneaza King Arthur Legend of the Sword (2017) Online Subtitrat HD.

Între timp, un mag care se identifică ca un acolit al lui Merlin se prezintă fostului general al lui Uther, Sir Bedivere. La execuția planificată a lui Arthur, magul își folosește magia pentru a organiza o diversiune în timp ce oamenii lui Bedivere îl salvează pe Arthur. Dus în ascunzătoarea lui Bedivere, Arthur refuză inițial să-i ajute. Magul îl convinge pe Bedivere să-l ducă pe Arthur într-un tărâm numit „Țările Întunecate”, unde vede o viziune despre cum Uther s-a sacrificat pentru a-l salva pe Arthur și a îngropa sabia în piatră din propriul său corp. Arthur află că Vortigern a fost responsabil pentru convingerea lui Mordred să se răzvrătească împotriva umanității și se întoarce hotărât să distrugă Vortigern. Vezi si Arthur and Merlin film online 2020.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Daca te numeri printre cei care sunt pasionati de filme online, atunci aici este locul potrivit pentru tine. La noi poti gasi o colectie vasta de filme noi din 2021 sau mai vechi sortate pe categorii, disponibile gratuit, pe care le poti urmari relaxat in timpul tau liber, la o calitate impecabila HD. Site-ul ofera filme subtitrate bune, chiar si titluri mai putin cunoscute. Multi dintre userii ce revin pe site, o fac pentru ca dintre foarte multe site-uri de filme online subtitrate, noi oferim calitate inainte de cantitate, mai putin si mai bun e sloganul nostru. Urmariti peste 2500 de filme subtitrate in limba Romana, fara batai de cap si fara reclame obositoare.