Justice League (2017) Online Subtitrat in Romana

Justice League (2017) Online Subtitrat in Romana

Rate

Anul lansarii

2017

Actorii

Ben Affleck, Gal Gadot, Jason Momoa

Gen

Justice League (2017) Online Subtitrat in Romana isi are actiunea cu mii de ani în urmă, Steppenwolf și legiunile sale de Parademoni au încercat să preia Pământul folosind energiile combinate ale celor trei Cutii Mamă. Încercarea a fost împiedicată de o alianță unificată, incluzând zeii olimpici, amazoanele, atlantii, omenirea și ființele extraterestre. [N 3] După ce armata lui Steppenwolf a fost respinsă, cutiile mamă au fost separate și ascunse în diferite locații. În prezent, omenirea este încă în doliu la doi ani după moartea lui Superman, ceea ce a declanșat reactivarea Căsuțelor Mame și revenirea lui Steppenwolf pe Pământ. Steppenwolf își propune să-și recapete favoarea cu stăpânul său Darkseid prin adunarea cutiilor pentru a forma „Unitatea”, care va distruge ecologia Pământului și o va transforma în imaginea lumii de origine a lui Steppenwolf.

In Justice League (2017) Online Subtitrat in Romana, Steppenwolf recuperează o cutie mamă de la Themyscira, determinându-l pe regina Hipolita să o avertizeze pe fiica ei Diana cu privire la întoarcerea lui Steppenwolf. Diana se alătură lui Bruce Wayne într-o încercare de a uni alți metamani cu cauza lor: Wayne merge după Arthur Curry și Barry Allen, în timp ce Diana îl localizează pe Victor Stone. Wayne nu reușește să-l convingă pe Curry, dar îl găsește pe Allen entuziast să se alăture echipei. Deși Diana nu reușește să o convingă pe Stone să se alăture, el este de acord să-i ajute să localizeze amenințarea. Stone se alătură mai târziu după tatăl său Silas și alți câțiva S.T.A.R. Angajații Labs sunt răpiți de Steppenwolf, care caută Cutia Mamă protejată de omenire.

Lupul Steppen atacă un avanpost atlantean pentru a recupera următoarea cutie mamă, forțând Curry să acționeze. Echipa primește informații de la comisarul James Gordon, conducându-i la armata lui Steppenwolf, cu sediul într-o instalație abandonată de sub portul Gotham. Deși grupul reușește să salveze angajații răpiți, instalația este inundată în timpul luptei, ceea ce prinde echipa până când Curry ajută la întârzierea inundației, astfel încât să poată scăpa. Stone recuperează ultima cutie mamă, pe care o ascunsese, pentru ca grupul să o analizeze. Stone dezvăluie că tatăl său a folosit Cutia Mamă pentru a reconstrui corpul lui Stone după ce un accident aproape i-a costat viața. Wayne decide să folosească Cutia Mamă pentru a învia Superman, nu numai pentru a-i ajuta să lupte împotriva invaziei lui Steppenwolf, ci și pentru a restabili speranța omenirii. Diana și Curry ezită în legătură cu ideea, dar Wayne formează un plan secret de urgență în cazul în care Superman se întoarce ca ostil. Vezi online filmul Justice League (2017) Online Subtitrat in Romana, si urmareste si Femeia Fantastica.

Film

Apasa butonul Play din Player!
No such directory...

Filme Recomandate

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *