Jungle (2017) Online Subtitrat in Romana

Jungle (2017) Online Subtitrat

Rate

Anul lansarii

2017

Actorii

Daniel Radcliffe, Thomas Kretschmann, Joel Jackson

Gen

Filmul Jungle (2017) Online Subtitrat in Romana, areloc la începutul anilor 1980, unde un aventurier israelian pe nume Yossi Ghinsberg călătorește în Bolivia planificând să călătorească în inima pădurii tropicale amazoniene. Acolo îl întâlnește pe Marcus Stamm, un profesor elvețian de școală, și pe prietenul său, Kevin Gale, un excursionist american și fotograf avid. Cei trei stau la La Paz, la un hostel comunitar israelian. Yossi este pe piață într-o zi, unde un străin întreabă dacă este american; Yossi răspunde: „nu”.

În timpul conversației, străinul austriac, Karl Ruprechter, susține existența unui trib indigen în junglă pe care ar trebui să-l vadă. Karl spune că cunoaște jungla și că este prieten cu tribul.

Yossi, entuziasmat de perspectiva de a explora jungla neexplorată și de a întâlni popoare nedescoperite precum Toromona, alege să-l creadă. Se întoarce înapoi la apartament pentru a-i convinge pe Marcus și Kevin să vină împreună. Sceptici cu privire la străin și la povestea lui, ei refuză. Yossi continuă să-i preseze până când vor accepta în cele din urmă.

A doua zi, trio-ul îl întâlnește pe Karl într-un magazin în timp ce strânge provizii pentru drumeție. Toți cei trei bărbați sunt surprinși când Karl pleacă cu proviziile și le spune că vor plăti pentru tot.

Yossi, Marcus, Kevin și Karl merg prin junglă câteva zile. Ei ajung într-un sat unde se pare că Karl îi cunoaște pe săteni. Își petrec ziua în sat și rămân peste noapte, apoi se întorc în junglă a doua zi dimineață.

Marcus începe să aibă probleme la mers și se descoperă că picioarele lui sunt pline de răni sângeroase. Până acum, Kevin și Yossi s-au săturat de plângerea lui Marcus.

Yossi, Kevin și Karl discută despre cum ar trebui să procedeze toți. Karl vrea să-i părăsească pe cei trei în timp ce merge și primește ajutor, dar Kevin și Yossi nu sunt de acord cu acest plan. În acest moment, Marcus urcă și Kevin propune să construiască o plută pentru a naviga în aval, astfel încât toți să poată rămâne împreună.

Ei construiesc o plută și au pornit pe râu. Au lovit niște rapide, abia reușind să treacă. Karl se supără pe Kevin pentru că a preluat controlul plutei, plutește pluta la țărm și spune că merge la vânătoare. Kevin observase frica lui Karl de apă și deduce că Karl nu poate înota. Yossi merge apoi să-l găsească pe Karl, așa că nu-i va abandona.

Marcus și Karl decid să abandoneze călătoria și să facă o excursie de trei zile înapoi la La Paz. Între timp, Yossi și Kevin își continuă călătoria în aval până când pluta lor improvizată este distrusă în rapide. Vizionare placuta a filmului hd Jungle (2017) Online Subtitrat in Romana.

Film

Apasa butonul Play din Player!
No such directory...

Filme Recomandate

1 thought on “Jungle (2017) Online Subtitrat in Romana”

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *