Jingle Jangle: A Christmas Journey (2020) Online Subtitrat

Jingle Jangle: A Christmas Journey (2020) Online Subtitrat

Rate

Anul lansarii

2020

Actorii

Forest Whitaker, Keegan-Michael Key, Hugh Bonneville

Gen

Jingle Jangle: A Christmas Journey (2020) Online Subtitrat este un film muzical-fantastic de Craciun, ce ni-l prezinta pe Jeronicus Jangle, un inventator, jucător de jucării și proprietar al Jangles and Things, ce primește componenta finală a ultimei sale invenții despre care crede că îi va schimba viața pentru totdeauna și a familiei sale. Această componentă ajută la nașterea lui Don Juan Diego, o păpușă matador sensibilă. Jeronicus pleacă să sărbătorească, lăsându-l pe Diego și magazinul în grija ucenicului său, Gustafson. Diego este tulburat să afle că va fi produs în serie, astfel îi va jefui unicitatea. El reușește să-l convingă pe Gustafson, el însuși aspirant la inventare, să se întoarcă la Jeronicus luându-l pe Diego și cartea sa de invenții pentru a-și începe propriul imperiu de fabricare a jucăriilor.

Acest lucru îl rănește pe Jeronicus și munca sa, punând Jangles and Things în dificultăți financiare. După moartea soției sale, Joanne, Jeronicus se îndepărtează de fiica sa, Jessica, care se îndepărtează. 30 de ani mai târziu, Jangles and Things este un magazin de amanet care eșuează, iar Jeronicus și-a pierdut complet scânteia creativă. El este vizitat de poștașă, doamna Johnston, care este simpatică pentru situația sa și este lovită de el în timp ce încearcă să-i ridice spiritul. Jeronicus este vizitat de bancherul Dl Delacroix, care îi spune să-și plătească datoriile sau să producă o nouă invenție pentru a-i arăta băncii până la Crăciun sau să-și piardă magazinul.

Între timp, se dezvăluie că Jessica are acum o fiică, Journey, care împărtășește pasiunea lui Jeronicus pentru inventare. Sosește o scrisoare pentru Jessica de la Jeronicus, iar Jessica îi trimite lui Journey să stea cu el până la Crăciun. La sosire, Jeronicus pare dezinteresat de ea, deși este de acord să o lase să rămână. Gustafson, acum un renumit magnat al jucăriilor, a epuizat toate invențiile din cartea lui Jeronicus. La o petrecere, Gustafson dezvăluie o jucărie a creației sale, Twirly Whirly, deși funcționează defectuos și atacă unul dintre invitați. Diego îl convinge pe Gustafson să fure o altă invenție a lui Jeronicus. Vizioneaza filmul Jingle Jangle: A Christmas Journey (2020) Online Subtitrat

Film

Apasa butonul Play din Player!
No such directory...

Filme Recomandate

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *