Jigsaw (2017) Online Subtitrat in Romana Gratis

Jigsaw (2017) Online Subtitrat in Romana Gratis

Rate

Anul lansarii

2017

Actorii

Matt Passmore, Tobin Bell, Callum Keith Rennie

Gen

Filmul Jigsaw (2017) Online Subtitrat in Romana Gratis ne duce la aproape un deceniu după moartea lui John Kramer, criminalul Edgar Munsen este urmărit de poliție. După ce a fost încolțit de detectivii Halloran și Keith Hunt, el susține că trebuie să înceapă un alt „joc” în schimbul supraviețuirii sale și activează un declanșator la distanță înainte ca acesta să fie împușcat din mâna sa; totuși, o lovitură îl lovește pe Edgar în piept și acesta se prăbușește.

În altă parte, cinci persoane – Mitch, Anna, Ryan, Carly și un bărbat inconștient – se trezesc în interiorul unui hambar cu găleți pe cap și lanțuri la gât. O înregistrare de la John Kramer explică faptul că toți au păcătuit și trebuie să sacrifice niște sânge pentru a supraviețui înainte ca lanțurile să-i tragă către un perete de ferăstrău. Majoritatea grupului supraviețuiește tăindu-se, cu excepția omului inconștient, care se trezește prea târziu. Următorul lor test arată că Carly este un smucător de pungă, care a provocat accidental moartea unei femei astmatice. Pentru a-i salva pe ceilalți de a fi spânzurați, trebuie să se injecteze cu unul dintre cele trei ace – unul care conține un antidot împotriva otrăvii din sistemul ei, altul cu soluție salină și ultimul acid. Ea refuză, așa că Ryan o înjunghie cu toți trei, ucigând-o și salvându-i pe ceilalți.

Halloran și Hunt investighează descoperirea cadavrelor care par a fi omul inconștient și Carly, ale cărui morți se potrivesc modului operativ al lui John. Halloran devine suspect de patologii Logan Nelson și Eleanor Bonneville. Mai târziu, Edgar este răpit din spital, iar cadavrul său este găsit în mormântul lui John când este exhumat de poliție. Între timp, Ryan încearcă să scape printr-o ușă cu cuvintele „Fără ieșire” pe ea, dar piciorul îi cade prin scânduri de podea și este prins de fire. Un alt magnetofon dezvăluie că va fi pedepsit pentru încălcarea regulilor și trebuie să tragă o pârghie pentru a fi „eliberat”. Anna și Mitch intră într-un siloz și sunt prinși înăuntru, forțându-l pe Ryan să tragă maneta și să-și rupă piciorul pentru a-i salva. Vezi filmul online Jigsaw (2017) Online Subtitrat in Romana Gratis.

Film

Apasa butonul Play din Player!
No such directory...

Filme Recomandate

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *