Irresistible (2020) Online Subtitrat in Limba Romana

Irresistible (2020) Online Subtitrat in Limba Romana

Rate

Anul lansarii

2020

Actorii

Steve Carell, Rose Byrne, Chris Cooper

Gen

Irresistible (2020) Online Subtitrat in Limba Romana face parte din noile filme online de comedie, si este regizat de catre Jon Stewart. Plonjat în disperare de rezultatele alegerilor prezidențiale din 2016, veteranului consultant al campaniei Partidului Democrat, Gary Zimmer, i se arată un videoclip viral al colonelului pensionar Jack Hastings, care susține un discurs în fața populației imigranți fără acte din orașul său natal, Deerlaken, Wisconsin. Calculând că alegerea lui Hastings ca democrat la viitoarele alegeri primare ale lui Deerlaken îl va ajuta să convingă poporul american din inima să voteze democrat la următoarele alegeri prezidențiale, Zimmer călătorește în Wisconsin pentru a-l convinge pe Hastings să candideze. Ajuns în Deerlaken, Gary experimentează vasta diviziune culturală dintre casa sa din Washington, D.C. și manierismele și credințele politice mai rurale ale orașului.

Gary îl întâlnește în curând pe Hastings și pe fiica sa Diana și își exprimă ideea. Hastings refuză inițial, considerându-se mai conservator și neavând niciun interes real în politică, dar mai târziu cedează și este de acord să candideze cu condiția ca Gary să-i fie manager de campanie. Hastings își recrutează prietenii și vecinii ca voluntari pentru campanie. Cu toate acestea, apar în scurt timp contracarări, inclusiv faptul că majoritatea orașului este conservator și faptul că primarul în funcție, Braun, este finanțat de Comitetul Național Republican. RNC îl trimite și pe Faith Brewster, inamicul lui Gary, pentru a-l contracara pe Gary.

Pe măsură ce cursa se încălzește in Irresistible (2020) Online Subtitrat in Limba Romana, Gary îl duce pe Jack la New York City, astfel încât să poată recruta fonduri pentru campanie pentru a se potrivi cu banii și resursele lui Faith. Jack ține un discurs puternic posibililor donatori despre modul în care are nevoie de ajutorul lor pentru micul său oraș, care îl inspiră pe Gary. Donațiile lor îi permit lui Gary să-și actualizeze metodele de campanie. În curând sondajele electorale arată celor doi candidați gât și gât, deși campania Hastings face o scufundare atunci când unul dintre membrii echipei lui Gary face publicitate unei platforme pro-contraceptive către un grup de femei singure care se dovedesc a fi călugărițe. Când Gary începe să-și reproșeze colegii de echipă, Diana îl convinge să-și ceară scuze și că, dacă va conduce campania tatălui ei, trebuie să fie drăguț. Vizionare placuta a filmelor noastre online subtitrate.

Film

Apasa butonul Play din Player!
No such directory...

Filme Recomandate

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *