Ip Man 4 (2019) Film Online Subtitrat in Limba Romana

Ip Man 4 (2019) Film Online Subtitrat in Limba Romana

Rate

Anul lansarii

2020

Actorii

Donnie Yen, Scott Adkins, Danny Kwok-Kwan Chan

Gen

Trailer

Film

No such directory...
No such directory...

Dupa Ip Man 1 , Batalia finala, Ip Man 3 Ip Man 4 (2019) Film Online Subtitrat in Limba Romana ne trimite cu actiunea in 1964, după moartea soției sale, Ip Man descoperă că are cancer la gât din cauza fumatului. După ce fiul său rebel, Ip Ching, se luptă împotriva unui bătăuș și este expulzat de la școală, Ip Man decide să călătorească la San Francisco pentru a căuta oportunități de studiu, cerându-i prietenului său Bob să-i urmărească fiul. Elevul său, Bruce Lee, a supărat comunitatea locală de arte marțiale din San Francisco, deschizând o școală Wing Chun, predând arte marțiale non-chinezi și scriind o carte în limba engleză despre arte marțiale. [5] Descoperă de la un asociat și prietenul său Liang Gen că, pentru că este străin, este necesară o scrisoare de trimitere de la Asociația chineză de binefacere consolidată pentru a se înscrie la o școală. Marele Maestru Wan Zhong-hua, președintele Asociației, refuză să scrie scrisoarea, deoarece Ip nu este deranjat de acțiunile lui Lee, în timp ce ceilalți maeștri sunt împotriva lui. După o scurtă confruntare cu Wan (rezultând o masă spartă), el pleacă.

În timp ce părăsește școala, după o întâlnire cu directorul, el are șansa ca fiica adolescentă a lui Wan, Yonah, să fie supusă violenței rasiste a unei majorete rivale, Becky, și a prietenilor ei bărbați. Yonah se luptă oarecum înapoi (cu Becky tăindu-se din greșeală pe o foarfecă), dar în cele din urmă este depășită și Ip intră să o salveze. Îl însoțește pe Yonah acasă, unde Wan îl acuză pe Ip că își folosește fiica doar pentru a obține scrisoarea și îl provoacă să lupte pentru ea. Duelul este întrerupt de un cutremur, iar Wan îi spune lui Ip că își vor termina lupta la viitorul festival de toamnă. Ip refuză, explicând că el doar a însoțit-o pe Yonah acasă pentru propria ei siguranță și pleacă. Vezi online subtitrat ultimul film din seria Ip Man: Ip Man 4 (2019) Film Online Subtitrat in Limba Romana.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Daca te numeri printre cei care sunt pasionati de filme online, atunci aici este locul potrivit pentru tine. La noi poti gasi o colectie vasta de filme noi din 2021 sau mai vechi sortate pe categorii, disponibile gratuit, pe care le poti urmari relaxat in timpul tau liber, la o calitate impecabila HD. Site-ul ofera filme subtitrate bune, chiar si titluri mai putin cunoscute. Multi dintre userii ce revin pe site, o fac pentru ca dintre foarte multe site-uri de filme online subtitrate, noi oferim calitate inainte de cantitate, mai putin si mai bun e sloganul nostru. Urmariti peste 2500 de filme subtitrate in limba Romana, fara batai de cap si fara reclame obositoare.