Inside Man Most Wanted (2019) Online Subtitrat HD

Inside Man Most Wanted (2019) Online Subtitrat HD

Rate

Anul lansarii

2019

Actorii

Aml Ameen, Rhea Seehorn, Roxanne McKee

Gen

Inside Man Most Wanted (2019) Online Subtitrat HD are loc la cinci ani după evenimentele filmului anterior, un grup de tâlhari de bănci conduși de Ariella Barash preiau Rezerva Federală din New York și iau pe toți cei din clădirea Rezervei ca ostatici. Scopul lor: să fure o cantitate mare de aur nazist depozitat în interiorul clădirii. Ca răspuns, un N.Y.P.D./F.B.I. Grupul de lucru condus de agentul Brynn Stewart și negociatorul NYPD, Remy Darbonne, sunt desfășurate pentru a rezolva situația. În timp ce negociază cu Barash, Stewart și Darbonne află separat despre motivațiile ei din spatele participării la jaf. Datorită revenirii lui Arthur Case plasat în arest la domiciliu din jaful lui Dalton Russell, fiul lui Arthur, Dietrich, îl ia ca ostatic pe Dalton și o obligă pe Ariella să participe pentru a-l compensa financiar pe Dietrich pentru pierderile sale.

Necunoscut lui Darbonne, Stewart și echipajului de jaf, Ariella și sora ei, Ava, proiectează jaful pentru a face să pară un eșec, lăsând în urmă indicii subtile pentru ca Stewart și Darbonne să reia după aceea. Ava a lăsat în urmă dovezi pentru Darbonne, arătând o fotografie de familie care dezvăluia relația lor biologică cu Dalton; Ariella i-a lăsat lui Stewart un telefon mobil în timp ce îi garanta arestarea lui Dietrich și recuperarea aurului furat. În cursul arestului, Dietrich este arestat de F.B.I. iar aurul este recuperat. Cu toate acestea, Dalton este executat la Berlin la ordinele lui Dietrich.

În urma arestării lui Dietrich, Darbonne și Stewart speculează asupra soartelor Ariella, Ava și Dalton. Darbonne afirmă că crede că Ariella este în viață și că oamenii vor muri dacă își dă seama că fratele ei a dispărut. Darbonne se oferă să-i explice teoria lui Stewart, iar ea acceptă cu condiția să vorbească la cafea. Darbonne acceptă și pleacă împreună în mașina lui Stewart.

Într-o scenă de credite medii, o Ariella deghizată intră într-un bar din Berlin pentru a împușca oamenii lui Dietrich și a răzbuna moartea lui Dalton. Vizionare placuta a filmului de actiune Inside Man Most Wanted (2019) Online Subtitrat HD.

Film

Apasa butonul Play din Player!
No such directory...

Filme Recomandate

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *