In the Tall Grass (2019) Film Online Subtitrat in Romana

In the Tall Grass (2019) Film Online Subtitrat in Romana

Rate

Anul lansarii

2019

Actorii

Laysla De Oliveira, Avery Whitted, Patrick Wilson

Gen

In the Tall Grass (2019) Film Online Subtitrat in Romana ne-o prezinta pe Becky, însărcinată în 6 luni și Cal DeMuth, care călătoresc la San Diego. Îl aud pe un tânăr, Tobin, care cere ajutor dintr-un câmp de iarbă înaltă. Mama lui, Natalie, îl tace. Îngrijorați, ei intră, dar se separă rapid și constată că distanța lor se schimbă nefiresc. Panicați, au decis să plece, dar nu găsesc drumul. Becky îl întâlnește pe tatăl lui Tobin, Ross, acesta îi spune să rămână cu el și să nu-l piardă din vedere. Ea îl pierde. Cal dă peste un Tobin zdrobit și murdar, ținând un corb mort. Tobin susține că iarba nu va mișca lucrurile moarte și îngropă pasărea din cale. Îi spune lui Cal că Becky va muri în curând și că stânca i-a spus asta. Tobin îl conduce pe Cal către o stâncă din câmp și îi spune să o atingă, întrerupt de țipătul lui Becky, atacat de o fantomă.

Tatăl copilului lui Becky, Travis, ajunge să o caute pe ea și pe Cal. El investighează câmpul, dând peste Tobin, dând de înțeles că sunt cunoscuți, ducându-l la cadavrul lui Becky. Tobin ajunge la o biserică din apropiere împreună cu părinții săi. Auzindu-l pe Travis, care acum îl cheamă pe Tobin, câinele lor Freddy fuge în iarbă, iar familia aleargă după el, unde Travis îl aude pe Tobin și îl caută. Familia intră în panică, Ross căzând peste stâncă și atingându-l. Becky și Cal reintră în iarbă în timp ce Tobin afirmă că Freddy a murit. Cunoscând trăsătura ierbii, Becky și Cal se îndreaptă spre Tobin și toți patru se regăsesc. Travis le spune lui Becky și Cal că au dispărut de două luni.

Grupul observă o clădire în depărtare. Becky primește un telefon de la cineva care îi avertizează să nu mai facă aceeași „greșeală”. Se pare că iarba pătrunde în uterul lui Becky, iar ea se stinge, doar pentru a fi reînviată de Ross, care apoi se reunește cu Tobin și spune că le va arăta. Ross îi conduce spre stâncă unde sunt confruntați cu Natalie, ea îi avertizează să nu atingă stânca. Apoi, ea susține că a văzut cadavrul lui Becky mai devreme. Natalie avertizează că Ross este periculos, iar ceilalți decid să plece. Travis îl atacă pe Ross, care apoi îi rupe brațul și îi zdrobește capul Nataliei. Ross susține că stânca i-a arătat adevărul și calea de ieșire, dar nu vrea să plece. Vizionare placuta a filmului thriller-horror In the Tall Grass (2019) Film Online Subtitrat in Romana.

Film

Apasa butonul Play din Player!
No such directory...

Filme Recomandate

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *