Il primo Re – The First King (2019) Online Subtitrat in Romana

Il primo Re - The First King (2019) Online Subtitrat in Romana

Rate

Anul lansarii

2019

Actorii

Alessandro Borghi, Alessio Lapice, Fabrizio Rongione

Gen

Il primo Re – The First King (2019) Online Subtitrat in Romana are loc in vechiul Latium, în 753 î.Hr., o inundație fulgerătoare face ca cei doi frați păstori Romulus și Remus să fie blocați și capturați ca sclavi în Alba Longa. Ei sunt capabili să se răzvrătească și să-i elibereze pe ceilalți prizonieri latini și sabini și să o ia ca ostatică pe preoteasa Vesta Satnei, care poartă cu ea focul sacru. Într-un conflict privind Romulus rănit, Remus ajunge să-l omoare pe liderul latin și devine noul lider al tribului.

Grupul înfruntă și învinge un clan războinic, iar Remus este numit rege de către bătrânii și femeile supraviețuitoare ale pagusului lor. În timpul unui sacrificiu, Satnei prezice că unul dintre cei doi frați va deveni un mare rege și va construi un imperiu mai mare decât ceea ce se poate imagina, dar pentru a face acest lucru va trebui să-l omoare pe celălalt frate. Tribul presupune că profeția înseamnă că Romulus va ajunge mort de dragul măreției fratelui său.

Remus refuză să accepte un ordin divin care îi cere să-și omoare fratele. El stinge focul sacru al lui Vesta, ucide un preot bătrân și îl lasă pe Satnei neajutorat în mijlocul unei păduri. Revenind la pagus, Remus degradează toți locuitorii în sclavi. Romulus își recâștigă sănătatea și îl confruntă pe Remus despre acțiunile sale. Remus, regretat, merge să-l găsească pe Satnei, care, în timp ce moare din cauza faptului că a fost atacat de animale sălbatice, îi spune că cruțarea lui Romulus înseamnă acum că Remus va ajunge mort din mâna lui Romulus.

Romulus este capabil să reaprindă focul sacru și devine noul conducător al pagusului. El numește o tânără femeie să vegheze asupra focului, astfel încât acesta să rămână aprins, stabilind astfel prima Vestală. Remus, încercând să scape de profeție, se îndreaptă spre Tibru cu un grup de oameni, dar este atacat de cavaleria Alban și salvat doar de tribul lui Romulus. Remus revendică apoi tribul pentru el însuși și amenințarea cu stingerea flăcării sacre este confruntată de fratele său. Remus îl induce pe fratele său să-l omoare, astfel încât profeția să poată fi îndeplinită. Pe patul de moarte, face pace cu fratele său, îl recunoaște ca rege și îi spune să stabilească un oraș de cealaltă parte a râului.

Tribul traversează Tibrul și arde corpul lui Remus pe un pir. Romulus jură să construiască pe cenușa fratelui său cel mai mare și mai puternic oraș din lume. El dă orașului numele de Roma.

În timpul creditelor finale, o hartă animată arată extinderea teritoriului supus Romei până la vârful său sub împăratul Traian în 117. Vizionare placutaa filmului hd Il primo Re – The First King (2019) Online Subtitrat in Romana.

Film

Apasa butonul Play din Player!
No such directory...

Filme Recomandate

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *