I Still Believe (2020) Nou Online Subtitrat

I Still Believe (2020) Nou Online Subtitrat

Rate

Anul lansarii

2020

Actorii

K.J. Apa, Britt Robertson, Nathan Parsons

Gen

Filmul romantic-drama I Still Believe (2020) Nou Online Subtitrat ne duce in Lafayette, Indiana, în septembrie 1999, unde Jeremy Camp (KJ Apa) pleacă la Calvary Chapel College din Murrieta, California. În noaptea sosirii sale, merge la un concert al trupei creștine canadiene, Kry, unde îl întâlnește pe solistul Jean-Luc LaJoie (Nathan Parsons), care devine rapid prieten cu Jeremy, care apelează la el pentru sfaturi muzicale.

După concert, Jeremy o întâlnește pe Melissa Henning (Britt Robertson), o colegă de școală la școala sa și prietenă cu Jean-Luc, care o iubește pe Melissa, dar Melissa nu răspunde sentimentului. Jeremy și Melissa se cunosc și încep repede să se întâlnească, provocând o ruptură între Jeremy, Melissa și Jean-Luc. Drept urmare, Melissa își încheie relația cu Jeremy. Jeremy se întoarce la casa familiei sale din Indiana pentru vacanță de Crăciun. La câteva zile după Crăciun, Jeremy primește un telefon de la Jean-Luc, spunând că Melissa este bolnavă și îi cere lui Jeremy să se întoarcă în California.

La sosirea sa, Jeremy o vizitează pe Melissa în spital, care îi spune că a fost diagnosticată cu cancer în stadiul 3C în ficat. Melissa îi mai spune lui Jeremy că îl iubește. Jeremy spune același lucru și îi propune. Melissa acceptă. În acest timp, Jeremy începe să-și facă un nume ca cântăreț și compozitor creștin. Melissa află că cancerul s-a răspândit în ovarele ei și că are nevoie de o intervenție chirurgicală care să o lase sterilă. După ce operația trebuia să se întâmple, Melissa se trezește cu Jeremy, care îi spune că operația a fost anulată pentru că acum nu are cancer. Șase luni mai târziu, Jeremy și Melissa se căsătoresc. Totul pare perfect până când după luna lor de miere, Melissa se trezește în durere. Jeremy o duce la spital, unde află că cancerul ei s-a întors și că nu se mai poate face nimic pentru ea. Vizioneaza filmul I Still Believe (2020) Nou Online Subtitrat alaturi de cineva drag.

Film

Apasa butonul Play din Player!
No such directory...

Filme Recomandate

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *