Hunter Hunter (2020) Film Online Subtitrat in Romana HD

Hunter Hunter (2020) Film Online Subtitrat in Romana HD

Rate

Anul lansarii

2019

Actorii

Camille Sullivan, Summer H. Howell, Devon Sawa

Gen

In thrilerr-ul Hunter Hunter (2020) Film Online Subtitrat in Romana HD, Joseph Mersault (Sawa), soția sa Anne (Sullivan) și fiica sa Renee (Howell) locuiesc în pustia canadiană îndepărtată, obținând un profit slab ca capcani de blană. Joseph îl antrenează pe Renee dornic cum să momească și să prindă diverse animale, în timp ce Anne rămâne acasă și se ocupă de cabină, spălând rufele și aducând apă.

Liniștea lor este amenințată atunci când un lup periculos începe să mănânce animale prinse de-a lungul liniei lor de blană. În ciuda protestelor Annei, Joseph părăsește cabina pentru a urmări lupul și a elimina amenințarea.

După o zi lungă în sălbăticie, urmărind lupul cu Renee, Joseph găsește urmele proaspete și își trimite fiica înapoi acasă, din motive de îngrijorare pentru siguranța ei. Cu toate acestea, Iosif continuă să vâneze lupul singur. În cele din urmă, dă peste un grup de tinere moarte – sacrificate brutal, dezgolite goale și aranjate într-un cerc ritualic.

Iosif se întoarce acasă, dar nu spune familiei sale ce a văzut, susținând în schimb că a văzut un lup, dar nu a reușit să-l împuște. A doua zi, Joseph îi spune Annei că urmează să vâneze lupul; în schimb, începe să urmărească ucigașul tinerelor femei.

Anne începe să-și facă griji cu privire la Iosif când el nu se întoarce acasă după o zi și ea raportează periculosul lup polițiștilor locali Barthes (Daniels) și Lucy (Cochran). Cu toate acestea, ei sunt respingători, susținând că lupul face doar ceea ce a intenționat natura, în sălbăticie, unde legile orașelor nu se aplică. Mai mult, terenul pe care se află cabana lui Joseph este teren federal și raportarea lupului ar declanșa, prin urmare, o anchetă federală. Îngrijorată că își pierd casa, Anne părăsește stația.

Rămânând fără hrană, Anne împușcă un cerb, spre necazul Renee. Renee o învață pe Anne cum să piele corect un animal; nu învățase niciodată cum, pentru că Iosif era mereu în preajmă să o facă.

Într-o noapte, Renee aude strigăte de durere din pădure. După căutarea sursei, Anne găsește un străin rănit, Lou, (Stahl). Ea îl aduce înapoi în cabină, după care el dezvăluie că este un fotograf sălbatic care a fost atacat de un lup în timp ce făcea fotografii. Anne începe să-l alăpteze pe Lou înapoi la sănătate. Vezi filmul online hd Hunter Hunter (2020) Film Online Subtitrat in Romana HD.

Film

Apasa butonul Play din Player!
No such directory...

Filme Recomandate

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *