Horrible Bosses 2 (2014) Online Subtitrat in Romana Nou

Horrible Bosses 2 (2014) Online Subtitrat in romana

Rate

Anul lansarii

2015

Actorii

Jason Bateman, Jason Sudeikis, Charlie Day

Gen

In Horrible Bosses 2 (2014) Online Subtitrat in Romana Nou, La trei ani de la evenimentele primului film, Nick, Dale și Kurt decid să-și înceapă propria afacere, vândând un cap de duș inspirat de spălarea mașinii numit „Dușul prieten”. Au probleme în a găsi investitori până când sunt abordați de Bert Hanson și fiul său Rex. Bert este de acord să investească dacă pot face 100.000 de unități. Contractând un împrumut de afaceri, trio-ul închiriază un depozit, angajează angajați și reușește să producă producția lor. Cu toate acestea, Bert a renunțat la acordul lor în ultimul moment, susținând că nu a semnat niciodată un acord și le spune că intenționează să le ia inventarul în executare silită și să le vândă (redenumit „Shower Pal”) el însuși, în timp ce i-a părăsit pe cei trei. în datorii de 500.000 USD cu împrumutul restant.

Căutând sfaturi financiare, Nick, Dale și Kurt îl vizitează pe fostul șef al lui Nick, Dave Harken, care spune că cei trei nu au opțiuni legale fezabile pentru a-și recupera pierderile. Trio se hotărăște apoi să-l răpească pe Rex și să-l țină pentru răscumpărare. Aceștia caută ajutorul „nenorocitului” Jones, care spune că cel mai bun mod de a răpi pe cineva care îi cunoaște este să păstreze victima inconștientă pe durata răpirii. Cei trei compun o notă de răscumpărare prin care cer 500.000 de dolari și merg la biroul fostului șef al lui Dale, dr. Julia Harris, pentru a fura un rezervor de oxid de azot. În timp ce sunt acolo, Kurt și Dale sunt aproape prinși de membrii grupului de susținere a dependenței sexuale a Julia; după ce pleacă, Nick are relații sexuale cu Julia, oferind distragerea care îi permite lui Dale și Kurt să scape din clădire.

Trio-ul se duce la casa lui Rex, dar în timp ce se ascund în dulap, Dale pornește din greșeală rezervorul și leșină. Când se trezesc dimineața, îl găsesc pe Rex plecat. Întorcându-se la depozit, îl găsesc pe Rex legat în portbagajul mașinii lor. Rex iese și îi dezvăluie că i-a găsit ascunzându-se în dulapul său, dar a decis să-și organizeze propria răpire din cauza relației sale tensionate cu tatăl său și a numeroaselor datorii personale. Rex ia trimis nota de răscumpărare lui Bert și a mărit răscumpărarea la 5 milioane de dolari. Cei trei nu sunt siguri de planul lui Rex, dar Rex amenință să meargă la poliție dacă se retrage. Îl sună pe Bert pentru a-l informa despre răpirea lui Rex, amenințându-l că îl va ucide dacă poliția este convocată. Cu toate acestea, poliția, condusă de detectivul Hatcher, ajunge ulterior la depozitul lor pentru a-i interoga pe Nick, Dale și Kurt datorită implicării lor cu Bert. Vizionare placuta a filmului hd Horrible Bosses 2 (2014) Online Subtitrat in Romana Nou.

Film

Apasa butonul Play din Player!
No such directory...

Filme Recomandate

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *