Horizon Line (2020) Film Online Subtitrat in Romana

Horizon Line (2020) Film Online Subtitrat in romana

Rate

Anul lansarii

2020

Actorii

Allison Williams, Alexander Dreymon, Keith David

Gen

In thriller-ul Horizon Line (2020) Film Online Subtitrat in Romana, Jackson și Sara urcă într-un zbor local din Caraibe pilotat de prietenul lui Sara, Wyman. Wyman o invită pe Sara pe locul copilotului în timp ce Jackson doarme în cabina principală. În timpul zborului, Wyman are un infarct și trece trimițând avionul în cădere liberă. Sara și Jackson se recuperează, dar pilotul automat este deteriorat și se confruntă cu faptul că Sara va trebui să zboare cu avionul pentru a-i aduce în siguranță.

Ei reușesc să-l contacteze pe Pascale la radio cu unde scurte și el încearcă să-i îndrume spre siguranță, dar trebuie să zboare mai întâi printr-o furtună. Ei reușesc să treacă de furtună, dar nu înainte de a-și deteriora busola. De asemenea, avionul începe să piardă combustibil la un ritm alarmant. Jackson se oferă voluntar să iasă din avion și să încerce să-și repare conducta de combustibil. În timp ce are succes, își rupe brațul. Sara își dă seama că Wyman are ceva combustibil de rezervă în avion și încearcă să realimenteze manual avionul urcând pe fereastră.

Sara reușește realimentarea temporară și urcă înapoi în avion. Încearcă să-l crească pe Pascale, dar radioul tace. În timp ce avionul rămâne fără combustibil, observă o insulă mică și încearcă să alunece avionul lovit pe insulă. Avionul se prăbușește în mare și răstoarnă. Sara și Jackson abia scapă și înoată spre insula sterpă.

Sara și Jackson ajung pe insulă doar pentru a descoperi că este o bară de nisip și vor dispărea în scurt timp odată cu creșterea valului. Pe măsură ce bara de nisip dispare, ei încearcă să rămână pe linia de plutire, dar Jackson, simțind că este sigur că va muri, îi oferă lui Sara vesta de salvare. Sara refuză, spunându-i că sunt o echipă. Jackson își mărturisește dragostea pentru Sara, deoarece simt că sfârșitul este aproape, dar chiar atunci o navă de pescuit care a auzit transmisia lor radio sosește pentru a-i salva. Vezi online gratuit Horizon Line (2020) Film Online Subtitrat in Romana.

Film

Apasa butonul Play din Player!
No such directory...

Filme Recomandate

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *