Honey Boy (2019) Film Online Subtitrat in Romana

Honey Boy (2019) Film Online Subtitrat in Romana

Rate

Anul lansarii

2019

Actorii

Shia LaBeouf, Lucas Hedges, Noah Jupe |

Gen

Honey Boy (2019) Film Online Subtitrat in Romana are loc in 2005, unde Otis Lort este o vedetă de film care are o problemă extremă de alcool. Își prăbușește mașina și intră într-o altercație violentă și beată cu poliția. Este obligat să meargă la o unitate de reabilitare, unde consilierul său, dr. Moreno, îi spune că, dacă va părăsi unitatea înainte de a spune că este gata, instanța îl va trimite la închisoare pentru infracțiunile sale violente. Dr. Moreno îi spune lui Otis că are PTSD, pe care îl neagă în repetate rânduri, dar ea îl încurajează să se uite în trecutul său prin terapia de expunere.

Întorcându-se cu un deceniu mai devreme până în 1995, Otis își amintește că a lucrat ca un copil actor, care este însoțit pe platoul de filmare de tatăl său, James (Shia LaBeouf), un fost clovn de rodeo. James are patru ani sobru, dar clar pe margine și imprevizibil, maniacal și agresiv. Cei doi trăiesc într-un complex de moteluri slabe, unde o tânără timidă (FKA Twigs) locuiește vizavi de ei. Otis se află în programul Big Brother la ordinul mamei sale, în ciuda antipaticiei și geloziei lui James. Otis vrea să meargă la un joc de baseball cu Tom din program, iar James este de acord dacă Tom vine la grătar.

Din nou în 2005, lui Otis i se arată comunicând cu colegul său de cameră de recuperare Percy și continuă terapia. El rezistă procesului, considerându-l inutil. Întorcându-și amintirile, Otis își amintește că Tom venise la grătar și James l-a aruncat în piscină și l-a amenințat violent. Când i se oferă un rol într-un film care va fi filmat în Canada, Otis își sună mama, care nu este sigură dacă James îl poate însoți pentru că este un infractor sexual înregistrat. Acest lucru îl face pe James să înceapă să țipe la ea prin Otis, care trebuie să-și retragă conversațiile ambilor părinți. Vezi HD filmul Honey Boy (2019) Film Online Subtitrat in Romana.

Film

Apasa butonul Play din Player!
No such directory...

Filme Recomandate

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *