Honest Thief (2020) Filme Online Subtitrat in Romana HD

Honest Thief (2020) Filme Online Subtitrat in Romana HD

Rate

Anul lansarii

2020

Actorii

Liam Neeson, Kate Walsh, Jai Courtney

Gen

Honest Thief (2020) Filme Online Subtitrat in Romana HD este cel mai nou film a lui Liam Neeson, binenteles plin de actiune, lucru la care se pricepe cel mai bine.
Strecurându-se în Boston de ani de zile, Tom Dolan a devenit un hoț de stăpân, câștigând porecla de „In-and-Out Bandit” pentru căile sale slabe atunci când vine vorba de furtul unor sume mari de bani. El întoarce o nouă frunză când se întâlnește și se îndrăgostește de Annie Wilkins, o absolventă de psihologie care lucrează la o unitate de depozitare. La un an de la relația lor, Tom încearcă să se predea la FBI în schimbul unei sentințe scurte, astfel încât să-și poată lăsa trecutul criminal. Agentul FBI Sam Baker îl îndepărtează, după ce a primit mai multe mărturisiri false în trecut și îi trimite pe subordonații John Nivens și Ramon Hall să-l intervieveze. Tom îi direcționează către unitatea de depozitare unde banii lui sunt ascunși, dar Nivens îl convinge pe Hall să fure banii și să-i păstreze pentru ei înșiși. Nivens și Hall îl confruntă pe Tom cu arma la hotelul său, dar Baker ajunge neașteptat; Nivens îl ucide pe Baker, iar Tom este nevoit să fugă cu Annie când ajunge și ea la hotel.

Tom îi spune lui Annie totul și îi poruncește să fugă, temându-se pentru siguranța ei. Cu toate acestea, ea se întoarce la unitatea de stocare pentru a obține dovezi ale camerei de securitate care arată că Niven și Hall fură banii. Niven și Hall apar și Niven o bătea pe Annie inconștientă, dar un Hall din ce în ce mai reticent îl păcălește să creadă că este moartă și ia dovezile, fără să știe de Nivens. Tom o găsește pe Annie și o duce la spital. Apoi scapă de urmărirea poliției, îl învinge pe partenerul lui Baker Meyers într-o luptă cu pumnii și îi spune ce s-a întâmplat cu adevărat înainte de a scăpa. Nivens merge la spital să o omoare pe Annie, dar nu se poate apropia de ea pentru că este sub pază poliției. Vezi noul film a lui Liam Neeson Honest Thief (2020) Filme Online Subtitrat in Romana HD

Film

Apasa butonul Play din Player!
No such directory...

Filme Recomandate

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *