Happiest Season Online Subtitrat in Romana

Happiest Season (2020) Online Subtitrat in Romana

Rate

Anul lansarii

2020

Actorii

Kristen Stewart, Mackenzie Davis, Mary Steenburgen

Gen

Descrierea filmului online subtitrat Happiest Season

In Happiest Season (2020) Online Subtitrat in Romana, Abby Holland și Harper Caldwell sunt un cuplu care se întâlnește de aproape un an. Abby nu-i place Crăciunul de când părinții ei au murit, așa că Harper o invită în mod spontan pe Abby să sărbătorească sărbătorile cu familia ei în orașul ei natal. Abby vede acest lucru ca fiind oportunitatea perfectă de a se prezenta părinților lui Harper și de a-i propune în dimineața de Crăciun. Cu toate acestea, în drum spre casa Caldwell-ului, Harper dezvăluie că i-a mințit lui Abby despre ieșirea la părinți; temându-se că ar face acest lucru ar interfera cu campania tatălui ei de primar, nu vrea să iasă la familie decât după Crăciun. Îi cere lui Abby să se prefacă că este colegul ei de cameră drept pentru vacanță, la care Abby este de acord cu reticență.

La casa Caldwell, Abby îl întâlnește pe tatăl lui Harper, Ted, mama ei perfecționistă, Tipper, și sora ei nebună, Jane. Familia îl întâmpină pe Abby ca „prietenul orfan” al lui Harper, care nu are unde să meargă de Crăciun. Abby devine incomodă, mai ales când îi întâlnește pe foștii lui Harper, Connor și Riley Johnson. În timpul vizitei, ea începe să se întrebe cât de multe știe despre prietena ei când vede mare așteptările lui Ted și Tipper și relația competitivă a lui Harper cu sora ei mai mare, Sloane.

Ted încearcă in Happiest Season (2020) Online Subtitrat in Romana, să impresioneze un posibil donator din cadrul consiliului orașului pentru a contribui la campania sa, pe care Abby o pune în pericol fără să vrea, când copiii lui Sloane își pun un colier neplătit în geantă la mall. Crezând că este o furătoare, Ted și Tipper cred că ar putea fi mai bine dacă îl țin pe Abby departe de evenimentele sociale viitoare. Din acest moment, Abby se simte și mai mult ca un străin. De asemenea, află de la Riley că Harper și-a negat sexualitatea încă de când era bobocă, ceea ce îl face pe Abby îngrijorat de viitorul relației lor.

Vezi Happiest Season cu subtitrare in limba romana

La petrecerea anuală de Ajun de Crăciun a lui Caldwell, Happiest Season (2020) Online Subtitrat in Romana, Abby, obosită de situația ei actuală, se simte ușurată când prietenul ei John ajunge neanunțat să o ia. Harper îl roagă în mod privat pe Abby să rămână și, pe măsură ce sunt pe cale să se sărute, sunt prinși de Sloane, care se pregătește să-și expună relația cu familia. Cu toate acestea, se pare că Sloane are un secret al ei: ea și soțul ei, Eric, divorțează. Surorile intră într-o luptă publică, distrugând petrecerea. Sloane dezvăluie în fața oaspeților că Harper este o lesbiană, lucru pe care Harper îl neagă imediat. Înfrânt de asta, Abby părăsește casa. John îi amintește că ieșirea poate fi terifiantă pentru homosexuali, dar nu are nimic de-a face cu dragostea lui Harper pentru ea.

După ce și-a dat seama că frica ei de respingere a făcut-o să o rănească pe Riley și o va face să o piardă pe Abby, Harper le spune părinților adevărul în cele din urmă, confirmând că este lesbiană. Acest lucru îl inspiră pe Sloane să-și dezvăluie propriul secret și chiar Jane le spune părinților ei cât de neglijată s-a simțit de-a lungul anilor. Harper merge după Abby să-și ceară scuze, mărturisind că o iubește cu adevărat și vrea să își construiască o viață cu ea. Atins de cuvintele ei, Abby o iartă și împărtășesc un sărut.

Ted își cere scuze fiicelor sale pentru că le-a făcut să simtă că trebuie să fie întotdeauna perfecte. Apoi primește un telefon de la donatorul pe care a încercat să-l impresioneze, care îl va sprijini numai dacă Harper rămâne tăcută despre viața ei personală. Ted respinge oferta. Caldwellii fac apoi o fotografie de familie, cu Abby inclus de data aceasta.

Un an mai târziu, Abby și Harper sunt acum logodiți, Jane a devenit autorul bestsellerului cu romanul ei fantastic, The Shadow Dreamers, iar Ted a câștigat alegerile pentru primărie. În ajunul Crăciunului, familia merge la cinema pentru a viziona It’s a Wonderful Life. Pe măsură ce începe filmul, Abby și Harper își zâmbesc unul pe celălalt cu drag. Vizionare placuta a filmului de Craciun Happiest Season (2020) Online Subtitrat in Romana.

Film

Apasa butonul Play din Player!
No such directory...

Filme Recomandate

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *