Guardians of the Galaxy 2 (2017) Online Subtitrat

Guardians of the Galaxy 2 (2017) Online Subtitrat

Rate

Anul lansarii

2017

Actorii

Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista

Gen

Guardians of the Galaxy 2 (2017) Online Subtitrat are loc in 2014, la câteva luni după ce au salvat galaxia de Ronan Acuzatorul, Gardienii Galaxiei – Peter Quill, Gamora, Drax, Rocket și o versiune tânără a lui Groot (crescut din rămășițele fostului Groot) – sunt angajați de Ayesha, lidera rasei extraterestre cunoscute ca și Suveranii, să le protejeze bateriile prețioase de un monstru inter-dimensional. În schimbul serviciilor lor, Ayesha le-o dă pe Nebula, sora adoptivă a Gamorei, care a fost prinsă încercând să fure bateriile.

Gardienii se pregătesc să plece și să o predea pe Nebula Corpurilor Nova, dar Rocket fură câteva baterii, astfel că Suveranii le atacă nava cu o flotă de drone. Ei reușesc să scape după ce un om misterios distruge întreaga flotă, dar nava a fost avariată și se prăbușesc pe o planetă apropiată. Aici, omul misterios se dezvăluie a fi Ego, tatăl lui Quill, și îi învită pe Quill, Gamora și Drax pe planeta sa, în timp ce Rocket și Groot rămân să repare nava și păzească pe Nebula.

Ayesha îl angajează pe Yondu Udonta și pe echipajul său – care au fost exilați din comunitatea mai mare de Distrugători pentru traficul de copii – să-i captureze pe Gardieni. Ei îl capturează pe Rocket, dar când Yondu ezită să-l predea pe Quill, pe care l-a crescut de când era copil, locotenentul său Taserface începe o revoltă cu ajutorul Nebulei. Taserface îi închide pe Rocket și Yondu la bordul navei acestuia și îi execută pe toți cei încă loiali lui Yondu aruncându-i în spațiu. Nebula pleacă s-o ucidă pe Gamora, pe care o învinovățește pentru tortura provocată de tatăl lor adoptiv, Thanos. În timp ce sunt întemnițati, Rocket și Yondu se împrietenesc și scapă cu ajutorul lui Groot și Kraglin, un soldat rămas loial lui Yondu. Împreună ei distrug toată nava plină de Devastatori și scapă la bordul unei nave mai mici, dar Taserface reușește să-i avertizeze pe Suverani.

Ego, care este un Celestial, o ființă atotputernică asemănătoare unui zeu, și a manipulat materia din jurul său pentru a crea această planetă, explică faptul că și-a proiectat un corp umanoid pentru a călători prin univers și să-și descopere un scop, până ce a ajuns pe Pământ unde s-a îndrăgostit de mama lui Quill, Meredith. Ego l-a angajat pe Yondu să-l aducă pe tânărul Quill la el după moartea lui Meredith, dar Yondu nu l-a mai adus niciodată și Ego îl caută încă de atunci. Vizionare placuta a filmului Guardians of the Galaxy 2 (2017) Online Subtitrat.

Film

Apasa butonul Play din Player!
No such directory...

Filme Recomandate

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *