Greenland (2020) Online Subtitrat in Romana

Greenland (2020) Online Subtitrat in Romana

Rate

Anul lansarii

2020

Actorii

Gerard Butler, Morena Baccarin, Roger Dale Floyd |

Gen

Filmul Greenland (2020) Online Subtitrat in Romana incepe cu John Garrity, un inginer de structuri scoțian care locuiește în Atlanta, Georgia, împreună cu soția sa înstrăinată, Allison, și cu fiul lor diabetic, Nathan. Se întoarce acasă de la serviciu pentru a se împăca cu familia și se pregătește să găzduiască o petrecere cu vecinii lor pentru a urmări trecerea unei comete interstelare recent descoperite, pe nume Clarke.

Sosind la un magazin alimentar, John și Nathan observă o flotă de avioane militare de transport de marfă care zboară spre nord în formare, spre uimirea lor. În magazin, John primește un apel telefonic ciudat automatizat, care îl informează că el și familia sa au fost preselectați pentru adăpost de urgență. Îngrijorat de acest lucru, John se grăbește acasă la petrecere, la fel cum un fragment de cometă intră în atmosferă la televiziunea live. O undă de șoc zguduie zona și suflă ferestrele pe măsură ce fragmentul, anticipat anterior să aterizeze în Oceanul Atlantic, afectează Tampa, Florida și aruncă deșeuri în mare parte a statului. John primește încă o dată un apel automat, care se afișează și la televizor în fața familiei și vecinilor săi cu instrucțiuni de a fi la baza Robins Air Force pentru a efectua un zbor de evacuare. Înspăimântați, vecinii lor ies afară din casă pentru a fi aproape de familiile lor în timp ce Garrity-urile se grăbesc să facă bagajul și să plece. Înainte de a putea, vecinul lor, Ed, le spune că Clarke este un grup uriaș de obiecte despre care se așteaptă să se ciocnească cu Pământul în următoarele două zile, cu cel mai mare fragment așteptat să provoace un eveniment la nivel de dispariție. Debra, un alt vecin al lor, roagă disperată să-și lase fiica Ellie cu Garrity’s pentru a fi salvată, dar John se grăbește, știind că va fi întoarsă.

La Robins, o linie de trafic împiedică familia să ajungă la poartă și îi obligă să continue pe jos, Nathan lăsând accidental insulina în mașină. Li se permite accesul cu codul QR de pe telefonul lui John și brățările lor. Când sunt obligați să-și consolideze bunurile într-o singură pungă, descoperă, de asemenea, că lipsește insulina lui Nathan. John se grăbește înapoi la mașină pentru a o găsi în timp ce Allison și Nathan așteaptă să urce în avion, care sunt însoțiți de îndată ce un soldat află de boala lui Nathan. Allison imploră să fie lăsați în avion, dar nu reușește, iar cei doi sunt escortați de la bază. Ignorând acest lucru, John se întoarce la avion în timp, unde un alt pasager îl confruntă cu privire la medicament și află că și familia sa a fost întorsă. John cere să fie dat afară din avion chiar când baza este spartă de o gloată furioasă care vrea să fie salvată. A izbucnit o luptă, aruncând în aer din greșeală multe dintre avioanele de evacuare și ucigând zeci în timp ce John scapă îngust. Vizioneaza filmul Greenland (2020) Online Subtitrat in Romana.

Film

Apasa butonul Play din Player!
No such directory...

Filme Recomandate

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *