Get Out (2017) Film Online Subtitrat in Romana

Get Out (2017) Film Online Subtitrat in Romana

Rate

Anul lansarii

2017

Actorii

Daniel Kaluuya, Allison Williams, Bradley Whitford

Gen

In filmul horror Get Out (2017) Film Online Subtitrat in Romana, Fotograful negru Chris Washington este îngrijorat în timp ce se pregătește să cunoască familia iubitei sale albe, Rose Armitage. Mai târziu, la casa Armitage din zona rurală Upstate New York, fratele lui Rose, Jeremy și părinții lor, neurochirurgul Dean și hipnoterapeutul Missy, fac comentarii desconcertante despre oamenii de culoare. Chris este martor la un comportament ciudat de la menajera neagră a proprietății, Georgina și menajera Walter.

Când Chris nu poate să doarmă, Missy îl presează într-o sesiune de hipnoterapie pentru a-și vindeca dependența de fumat. Într-o transă, el își exprimă vinovăția pentru moartea mamei sale într-o lovitură de fugă când era copil și se scufundă într-un gol Missy numește „Locul scufundat”. A doua zi dimineață, el presupune că întâlnirea a fost un vis până când Walter recunoaște scurta lor întâlnire cu o noapte înainte. Georgina își deconectează telefonul „accidental”, golindu-i bateria.

Zeci de albi înstăriți ajung la întâlnirea anuală a Armitage. Ei exprimă admirație pentru fizicul lui Chris și pentru figuri negre precum Tiger Woods. Jim Hudson, un negustor de artă nevăzător, se interesează în mod deosebit de abilitățile de fotografie ale lui Chris. Chris întâlnește un alt bărbat negru, Logan King, care se comportă ciudat și este căsătorit cu o femeie albă mult mai în vârstă. Chris îl sună pe prietenul său, ofițerul TSA Rod Williams, despre comportamentul ciudat. Chris încearcă să-l fotografieze pe Logan în mod discret, dar când blițul său se stinge, Logan devine isteric, strigând către Chris să „iasă”. Ceilalți îl rețin și Dean susține că Logan a avut o criză.

Departe de petrecere, Chris o convinge pe Rose că ar trebui să plece. Între timp, Dean organizează o licitație cu o fotografie a lui Chris, pe care Hudson o câștigă. Rod îl recunoaște pe „Logan” drept Andre Hayworth, un om dispărut. Suspectând o conspirație, Rod merge la poliție, dar nimeni nu îl crede. În timp ce Chris se împachetează pentru a pleca, el găsește fotografii cu Rose în relații anterioare cu negri, inclusiv Walter și Georgina, contrazicând afirmația ei că Chris este primul ei iubit negru. El încearcă să părăsească casa, dar Rose și familia ei îl blochează. Chris îl atacă pe Jeremy, dar Missy folosește un „declanșator” pe care l-a implantat în timpul hipnozei sale, dându-l pe el. Vizionare placuta a filmului hd Get Out (2017) Film Online Subtitrat in Romana.

Film

Apasa butonul Play din Player!
No such directory...

Filme Recomandate

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *