Freaky 2020 Online Subtitrat in Romana

Freaky 2020 Online Subtitrat in Romana

Rate

Anul lansarii

2020

Actorii

Vince Vaughn, Kathryn Newton, Celeste O'Connor

Gen

In noul film horror Freaky 2020 Online Subtitrat in Romana, patru adolescenți sunt asasinați brutal de un criminal în serie cunoscut sub numele de Blissfield Butcher, după care fură un pumnal antic cunoscut sub numele de La Dola.

A doua zi, elevul de liceu intimidat Millie Kessler participă la jocul de fotbal de la liceul Blissfield Valley, unde joacă rolul de mascotă a școlii. În timp ce Millie așteaptă o călătorie acasă lângă școala acum goală, măcelarul o atacă. Îl înjunghie pe Millie în umăr cu La Dola, făcând să apară instantaneu pe umăr o rană identică. Sora mai mare a lui Millie, Charlene, un ofițer de poliție, ajunge și îl sperie pe măcelar. Poliția colectează La Dola ca dovadă, o închide în secția de poliție și lansează o vânătoare de oameni pentru măcelar.

În dimineața următoare, Butcher și Millie descoperă că au schimbat corpul și se îndreaptă amândoi spre liceul Blissfield Valley. La școală, măcelarul, care acum se prezintă ca Millie, îl ucide pe Ryler, principalul chinuit al lui Millie, închizându-l într-un rezervor de crioterapie din vestiarul fetei. Își dă seama că înfățișarea sa inocentă îi conferă imunitate la suspiciuni și îl ucide pe domnul profesor de lemn Wood Fletcher, un alt tormentor al lui Millie, cu un ferăstrău de masă. Millie, acum în corpul măcelarului, își găsește cei mai buni prieteni Nyla și Josh și le demonstrează identitatea prin executarea rutinei de dans a mascotei școlii. In Freaky 2020 Online Subtitrat in Romana, Nyla și Josh cercetează La Dola și descoperă că Millie trebuie să înjunghie măcelarul cu pumnalul până la miezul nopții, altfel comutatorul corpului va fi permanent.

Mai târziu, în acea seară, măcelarul îl atrage pe Booker, zdrobit de Millie, într-un teren de minigolf monstru pentru a-l ucide, dar Millie, Nyla și Josh ajung la timp pentru a-l salva. Millie îi bate pe măcelar și pe Booker în inconștiență, iar ea și prietenii ei îi aduc pe cei doi la casa lui Josh. După ce au legat măcelarul de un scaun, Millie și Nyla încearcă să explice situația lui Booker, care rămâne neconvingut până când Millie recită o poezie de dragoste pe care i-a scris-o anonim cu câteva săptămâni mai devreme. In Freaky 2020 Online Subtitrat in Romana, Josh veghează asupra măcelarului în timp ce Millie, Nyla și Booker merg la secția de poliție pentru a obține La Dola. Nyla o păcălește pe Charlene, ultimul ofițer din gară, să plece pentru a putea fura pumnalul. Așteptând afară în mașină, Booker dezvăluie că i-a plăcut întotdeauna Millie, iar Millie dezvăluie cum se bucură de noua forță și încredere pe care le simte în corpul măcelarului.

Măcelarul scapă în cele din urmă de casa lui Josh, iar Charlene o prinde pe Nyla furând La Dola. Încă în mașină, Millie vede măcelarul intrând în secția de poliție și aleargă după el, dar Charlene încearcă să o rețină, crezând că este măcelarul. Millie o copleșește și o închide într-o celulă de închisoare în timp ce măcelarul scapă într-o mașină de poliție. La dansul Blissfield Valley High Homecoming, măcelarul ucide patru jucători de fotbal. Pe măsură ce se apropie miezul nopții, Millie îl găsește pe măcelar, iar Nyla și Josh îl țin în picioare în timp ce Booker stă pe poliție. Millie îl înjunghie pe măcelar cu La Dola, iar aceștia se întorc în propriile lor corpuri chiar în momentul în care poliția îl doborâ pe măcelar.

După ce își preface moartea într-o ambulanță, măcelarul o urmărește pe Millie acasă și o pândește, batjocorind slăbiciunea fizică și anxietatea ei. Millie, Charlene și mama lor se luptă să-l copleșească pe măcelar, dar Millie îl ucide în sfârșit, împingându-l cu un picior de masă rupt. Vezi filmul Freaky 2020 Online Subtitrat in Romana.

Film

Apasa butonul Play din Player!
No such directory...

Filme Recomandate

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *