Fatman (2020) Online Subtitrat

Fatman (2020) Online Subtitrat

Rate

Anul lansarii

2020

Actorii

Mel Gibson, Walton Goggins, Marianne Jean-Baptiste

Gen

In Fatman (2020) Online Subtitrat, Chris Cringle locuiește împreună cu soția sa Ruth și își conduce magazinul de cadouri de Crăciun la o fermă lângă orașul North Peak, Alaska. Cu venitul său în scădere din cauza faptului că prea mulți copii devin prea răi, guvernul Statelor Unite, care menține o cotă de interes în afacerea lui Chris, îl trimite pe căpitanul Jacobs să propună un contract de două luni pentru producerea componentelor pentru un nou avion de luptă pentru Armata SUA. Agenții de loialitate anulează îndoielile lui Chris amenințând practic că vor reține subvențiile guvernului, dar Ruth reușește să-și redea spiritul.

Fatman (2020) Online Subtitrat are loc in ajunul Crăciunului, unde băiatul bogat răsfățat, Billy Wenan, primește o bucată de cărbune de la Chris pentru egoismul său și, jurând răzbunare, își angajează asasinul personal Jonathan Miller să-l omoare pe Chris. După câteva prime încercări zadarnice, Miller îl constrânge pe un supraveghetor al serviciului poștal să-i spună adresa lui Chris din scrisorile pe care le primește în fiecare an de la copii din întreaga lume. În drum spre North Peak, îl urmărește pe Chris la fermă, se infiltrează în complex și ucide toți gardienii armatei SUA. El este descoperit de unul dintre muncitorii elfi; alarma este declanșată și Jacobs reușește să evacueze muncitorii cu prețul propriei vieți, chiar înainte ca Miller să arunce în aer magazinul.

Chris se confruntă cu Miller și câștigă stăpânirea, dar Miller îl rănește mai întâi pe Chris cu o lamă de arc montată pe picior și apoi îl împușcă în ochi, aparent ucigându-l. Ruth intervine și îl împușcă pe Miller mort și, pentru că este în esență nemuritor, Chris își revine după rănile sale. Urmărind misiunea lui Miller, el și Ruth îi fac o vizită lui Billy, avertizându-l că de acum înainte Chris va veni pentru el (și pentru alți copii) dacă se vor întoarce vreodată împotriva semenilor lor. Ulterior, Chris, Ruth și echipa elfului încep să își reconstruiască atelierul cu încredere reînnoită. Vizioneaza filmul de actiune-drama Fatman (2020) Online Subtitrat.

Film

Apasa butonul Play din Player!
No such directory...

Filme Recomandate

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *