Extrem de pervers șocant de violent și diabolic 2019 Online Subtitrat

Rate

N/A

Anul lansarii

N/A

Actorii

N/A

Gen

Actiunea filmului Extrem de pervers șocant de violent și diabolic 2019 Online Subtitrat are loc În 1969, Seattle, studentul la drept Ted Bundy (Zac Efron) se întâlnește cu Elizabeth „Liz” Kendall (Lily Collins), o tânără secretară și mamă divorțată. Cei doi încep să se întâlnească, iar Ted o ajută pe Liz să-și crească fiica, Molly.

Până în 1974, știrile anunță recentele crime ale mai multor tinere, inclusiv două care au dispărut în plină zi la lacul Sammamish; un bărbat asemănător lui Ted a fost văzut de mai mulți oameni care îi cereau femeilor să-l ajute să încarce o barcă cu pânze pe un Volkswagen Beetle. O schiță compusă a atacatorului este lansată și, în urma a sute de apeluri telefonice, Ted este arestat în anul următor.

O tânără pe nume Carol DaRonch (Grace Victoria Cox) îl alege pe Ted dintr-un grup de polițiști, susținând că a răpit-o și a amenințat-o că o va ucide înainte de a reuși să scape. Ted este eliberat pe cauțiune, întorcându-se acasă la Liz, care este supărată după ce a citit un articol despre el în ziar. Ted explică faptul că lui Carol i s-a arătat fotografia înainte de a avea loc programarea, motiv pentru care i s-a părut familiar și spune că crede că este înființat. După un proces de patru zile pe bancă, Ted este găsit vinovat de răpire agravată și este condamnat să execute între 1 și maximum 15 ani în închisoarea de stat din Utah.

Câteva săptămâni mai târziu, autoritățile din Colorado îl acuză pe Ted de uciderea lui Caryn Campbell, iar acesta este transferat la Aspen, Colorado în 1977. Liz refuză să creadă că Ted este vinovat, evenimentele încep să-i afecteze, iar ea începe să bea mult. ca rezultat. În timp ce se află la tribunalul județului Pitkin, Ted alege să servească drept propriul său avocat și, ca atare, este scuzat să poarte cătușe sau cătușe pentru picioare. În timpul unei vacanțe în instanță, Ted scapă din sala de judecată sărind pe o fereastră de la etajul doi și alergând spre munte prin oraș, dar este recucerit după șase zile.

In Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile online subtitrat, Liz îl vizitează pe Ted și își încheie relația. Ulterior scapă din nou după ce a văzut un pătrat în tavanul celulei sale. Două femei de la o casă de sorți sunt ucise la Florida State University, urmate de atacuri vicioase asupra a încă trei. După ce Ted este arestat, el încearcă să o contacteze pe Liz, dar ea închide legătura cu el. Începe să primească o serie de femei care sunt fascinate de el, unele chiar susținând că îl iubesc. Ted este vizitat și de o veche prietenă, Carole Ann Boone (Kaya Scodelario), care crede că este nevinovat și se mută în Florida pentru a fi mai aproape de el în timpul procesului său de crimă.

Se negociază o negociere preliminară prin care Bundy ar pleda vinovat de uciderea celor două fete sororitate, Lisa Levy și Margaret Bowman și Kimberly Leach, în vârstă de doisprezece ani, în schimbul unei pedepse de 75 de ani de închisoare în locul pedepsei cu moartea , dar refuză. Ted și Carole Ann se apropie în timp ce îl vizitează în mod regulat; cei doi încep o relație, dar Ted continuă să ajungă la Liz, care își urmărește procesele prin televizor. Ea poartă vinovăția de a fi persoana care a dat numele lui Ted autorităților din Seattle în 1975. Mai târziu, Ted îi propune lui Carole Ann mijlocul procesului și se căsătoresc. Vizioneaza filmul hd Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile online subtitrat.

Film

Apasa butonul Play din Player!
No such directory...

Filme Recomandate

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *