Experimenter 2015 Film online subtitrat HD

Experimenter 2015 Film online subtitrat HD

Rate

Anul lansarii

2015

Actorii

John Palladino, Anthony Edwards, Jim Gaffigan, Peter Sarsgaard

Gen

Trailer

Film

No such directory...
No such directory...

Experimenter 2015 Film online subtitrat HD este bazat pe evenimente reale, ce ne prezinta povestea adevarata a celebrului psiholog Stanley Milgram, care în anul 1961 a efectuat o serie de experimente testate pe oamenii prin utilizarea șocului electric. Experimentele sale controversate au stârnit proteste publice.

1 thought on “Experimenter 2015 Film online subtitrat HD”

  1. Ceva care ar trebui sa fie studiat si in Romania postdecembrista unde romanii si-au pierdut conștiența.Un film pentru cei care vor sa rupa obiceiul obedientei.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Daca te numeri printre cei care sunt pasionati de filme online, atunci aici este locul potrivit pentru tine. La noi poti gasi o colectie vasta de filme noi din 2021 sau mai vechi sortate pe categorii, disponibile gratuit, pe care le poti urmari relaxat in timpul tau liber, la o calitate impecabila HD. Site-ul ofera filme subtitrate bune, chiar si titluri mai putin cunoscute. Multi dintre userii ce revin pe site, o fac pentru ca dintre foarte multe site-uri de filme online subtitrate, noi oferim calitate inainte de cantitate, mai putin si mai bun e sloganul nostru. Urmariti peste 2500 de filme subtitrate in limba Romana, fara batai de cap si fara reclame obositoare.