Dunkirk (2017) Online Subtitrat in limba Romana HD

Dunkirk (2017) Online Subtitrat

Rate

Anul lansarii

2019

Actorii

Fionn Whitehead, Barry Keoghan, Mark Rylance

Gen

Dunkirk (2017) Online Subtitrat in limba Romana HD isi are actiunea În 1940, în timpul bătăliei Franței, soldații aliați s-au retras la Dunkerque. Tommy, un tânăr soldat britanic, este singurul supraviețuitor al unei ambuscade germane. La plajă, găsește mii de soldați care așteaptă evacuarea și îl întâlnește pe Gibson, care îngropă un cadavru. După un atac cu bombardier de scufundare Luftwaffe, aceștia încearcă să urce la bordul unei nave spital, dar sunt ordonați să plece. Nava este scufundată de bombardiere; Tommy salvează un alt soldat, Alex. Se urcă la bordul unui distrugător, doar ca să fie torpilat și scufundat înainte de a putea pleca.

Cu o singură aluniță vulnerabilă disponibilă pentru îmbarcarea pe nave de pescaj adânc, Royal Navy rechiziționează nave civile din Marea Britanie care pot ajunge pe plajă. În Weymouth, un marinar civil Dawson, împreună cu fiul său Peter, pleacă pe barca sa Moonstone, mai degrabă decât să lase Marina să o comande. Mâna lor adolescentă George se alătură impulsiv cu ei. Pe mare, ei salvează un soldat cutremurat de o navă naufragiată. Când își dă seama că Dawson navighează spre Dunkerque, soldatul le cere să se întoarcă înapoi și încearcă să smulgă controlul bărcii; în luptă, George suferă o leziune la cap care îl face orb. În altă parte, trei Spitfires, însărcinați cu apărarea evacuării, traversează Canalul Mânecii. După ce liderul lor este doborât într-o luptă de câini, unul dintre piloți, Farrier, preia comanda, dar celălalt Spitfire este lovit și renunță. Pilotul său, Collins, este salvat de Moonstone.

Tommy, Alex și Gibson se alătură unor soldați ai unui regiment Highlanders și se ascund în interiorul unui trauler pliat în zona intertidală din afara perimetrului Aliat, așteptând ca valul să crească să-l refloteze. În timpul așteptării, trupele germane încep să tragă asupra bărcii pentru practica țintei, iar apa intră prin găurile de glonț. Alex, sperând să ușureze barca, îl acuză pe Gibson, care a rămas tăcut, că este un spion german. Gibson dezvăluie că este francez; a furat identitatea soldatului britanic mort pe care l-a îngropat, sperând să fie evacuat împreună cu britanicii. Grupul abandonează barca când începe să se scufunde, dar Gibson este încurcat într-un lanț și se îneacă. Când un măturător din apropiere este scufundat de un bombardier, Moonstone manevrează pentru a-i lua pe cei din apă, inclusiv Tommy și Alex. Peter descoperă că George a murit. Întrebat de soldatul șocat, el minte și spune că George va fi bine. Vizionare placuta a filmului de actiune razboi Dunkirk (2017) Online Subtitrat in limba Romana HD.

Film

Apasa butonul Play din Player!
No such directory...

Filme Recomandate

1 thought on “Dunkirk (2017) Online Subtitrat in limba Romana HD”

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *