Dragonheart Vengeance (2020) Online Subtitrat in Romana

Dragonheart Vengeance (2020) Online Subtitrat in Romana

Rate

Anul lansarii

2020

Actorii

Helena Bonham Carter, Joseph Millson, Jack Kane

Gen

Trailer

Film

No such directory...
No such directory...

Dragonheart Vengeance (2020) Online Subtitrat in Romana, În anii care au urmat legăturii lui Drago cu Gareth, cei șapte dragoni pe care i-au crescut s-au răspândit în diferite țări când au fost crescuți. Unul dintre ei a călătorit în Țara Românească. Acest balaur, o femeie pe nume Siveth, a fost întâmpinat inițial de regat și de conducătorul său, regele Razvan. Cu toate acestea, după ce a fost rănit în luptă, Siveth a refuzat să-i împărtășească inima și a fost apoi exilat de rege. Treizeci de ani mai târziu, Lukas, un tânăr fermier, descoperă atacatori sălbatici cunoscuți sub numele de Urs, Lup, Șarpe și Scorpion, ucigându-și familia. După ce și-a pierdut familia și casa în fața lor, Lukas începe o căutare de răzbunare. Lukas se îndreaptă spre orașul în care regele Razvan stăpânește și cere implorare, pentru a fi respins. Mai târziu, un mercenar plin de luptă, sabie, numit Darius, se apropie de Lucas, oferindu-i serviciile pentru a-i găsi pe criminali. O luptă izbucnește între Darius și un alt grup de mercenari, obligându-l pe Lukas să fugă. El află de la un fierar pe care îl întâlnește că Siveth l-ar putea ajuta.

Lukas călătorește adânc în țară pentru a-l găsi pe Siveth, oferindu-i o plută cu semințe de recoltă. Dându-și seama că Lukas vrea răzbunare și nu dreptate, Siveth refuză să ajute, ducându-l să plece. Lukas găsește curând un cal cu o șa și provizii pentru a-l ajuta în călătorie. Darius, care l-a urmat, decide să-l antreneze pe Lukas să lupte pentru a nu fi ucis. Mergând mai întâi după Urs, Darius și Lukas îi urmează urmele și descoperă că Siveth a călătorit cu ei, deghizat în calul lui Lukas. Dându-și seama că Siveth îi ajută, Darius pleacă după o ceartă aprinsă cu ea, provocându-i pe Siveth și pe Lukas să înfrunte singur Ursul, împreună cu trupa sa de raiders. În timpul luptei, Ursul cade la moarte în timp ce încearcă să-l omoare pe Lukas, plăcându-i lui Lukas că unul dintre cei patru este mort, spre disperarea lui Siveth. Vizionare placuta a filmului cu dragoni Dragonheart Vengeance (2020) Online Subtitrat in Romana.

1 thought on “Dragonheart Vengeance (2020) Online Subtitrat in Romana”

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Daca te numeri printre cei care sunt pasionati de filme online, atunci aici este locul potrivit pentru tine. La noi poti gasi o colectie vasta de filme noi din 2021 sau mai vechi sortate pe categorii, disponibile gratuit, pe care le poti urmari relaxat in timpul tau liber, la o calitate impecabila HD. Site-ul ofera filme subtitrate bune, chiar si titluri mai putin cunoscute. Multi dintre userii ce revin pe site, o fac pentru ca dintre foarte multe site-uri de filme online subtitrate, noi oferim calitate inainte de cantitate, mai putin si mai bun e sloganul nostru. Urmariti peste 2500 de filme subtitrate in limba Romana, fara batai de cap si fara reclame obositoare.