Dokjeon – Believer (2018) Online Subtitrat in Romana

Dokjeon - Believer (2018) Online Subtitrat in Romana

Rate

Anul lansarii

2018

Actorii

Sung-ryung Kim, Cho Jin-woong, Jun-Yeol Ryu

Gen

iN Dokjeon – Believer (2018) Online Subtitrat in Romana, Won-ho este un detectiv de poliție care încearcă să doboare cel mai mare cartel al drogurilor din Asia, condus de un bărbat numit domnul Lee. Nu a fost văzut de nimeni și, ca urmare, o mulțime de traficanți de droguri l-au pretins să desfășoare meserii ilegale. Într-o zi, când Won-ho este abordat de Oh Yeon-ok, care a supraviețuit recent unei explozii menite să o omoare, echipa lui Won-ho ajunge la fața locului și găsește un supraviețuitor. Când este internat în spital și încearcă să scape pentru a afla soarta mamei și a câinelui său, poliția îl prinde și îl face să spună adevărul. Se revelează că este Rak, un fost membru al bandei lui Lee. Won-ho îl duce la câinele său și îi dezvăluie mamei că este moartă, făcându-l pe Rak să facă echipă cu poliția pentru a se răzbuna împotriva șefului responsabil de moartea mamei sale și de starea proastă a câinelui.

Rak și Won-ho organizează o întâlnire cu Ha-rim, care se prezintă ca fiind domnul Lee. În timp ce stabilește o afacere falsă cu el, Won-ho își învață liniile și, în cele din urmă, se deghizează la fel ca Ha-rim, dându-se drept domnul Lee în timp ce Rak aranjează o întâlnire între el și Park Sun-Chang, un criminal care aspiră să lucreze cu domnul Lee. . Won-ho imită Ha-rim și îl păcălește pe Park Sun-Chang să creadă că este domnul Lee. Cu toate acestea, Sun-Chang îi oferă propriul său drog și, neputând să refuze, Won-ho trebuie să-l pufnească. Medicamentul prezintă efectele sale secundare, dar echipa sa îl salvează.

Won-ho și echipa sa primesc materialele de droguri de la Ha-rim, iar Rak le duce la doi producători de droguri muti, Dong-Young și Joo-Young. Pe măsură ce produc droguri, intră în joc un nou criminal numit directorul Brian. Won-ho îl urmărește de la distanță și descoperă identitatea reală a lui Rak ca copil adoptat al unei familii. Vizionare placuta a filmului hd Dokjeon – Believer (2018) Online Subtitrat in Romana.

Film

Apasa butonul Play din Player!
No such directory...

Filme Recomandate

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *