Deep Blue Sea 3 (2020) Film HD Online Subtitrat

Deep Blue Sea 3 (2020) Film HD Online Subtitrat

Rate

Anul lansarii

2020

Actorii

Tania Raymonde, Nathaniel Buzolic, Emerson Brooks

Gen

In filmul Deep Blue Sea 3 (2020) Film HD Online Subtitrat, Dr. Emma Collins continuă munca tatălui ei decedat privind protecția Marilor Rechini Albi pe o insulă artificială numită Little Happy. Echipa ei include Spinnaker (poreclit „Spinn”), Miya și Eugene Shaw, cel mai bun prieten al tatălui Emma și figura fratelui. De asemenea, locuiesc pe Little Happy și Nandi și fratele său Bahari, alții dintre prietenii Emmei. Bella (antagonistul principal al rechinului taur din filmul anterior) este găsită moartă, după ce a fost ucisă după ce a fost blocată în linii de pescuit, descoperită de Dr. Richard Lowell și echipa sa pe barca lor, Thasos. Ei merg la Little Happy pentru a găsi ultimii trei pui de Bella acum sunt acum adulți și sunt singurii supraviețuitori din așternutul din ultimul film.

Richard se dezvăluie a fi fostul iubit al Emmei. Când Richard și echipa sa se scufundă pentru a-i urmări pe rechinii tauri, Emma se scufundă și ea și descoperă trei rechini albi devorați de rechinii tauri. Curând după aceea, Brown (un membru al echipei lui Richard) este găsit mort, după ce a fost tăiat în jumătate de rechinii tauri. Cu ajutorul Emmei, unul dintre cei mai mari rechini tauri este sedat și capturat, dar Richard este rănit.

Mai târziu in Deep Blue Sea 3 (2020) Film HD Online Subtitrat, Bahari merge la pescuit este atacat și devorat de unul dintre cei doi tauri rămași. Mai târziu, Nandi îi descoperă brațul. După pierderea prietenei sale, Emma îl confruntă pe Richard. El îi dezvăluie că acești rechini tauri sunt mai inteligenți (explicând evenimentele din cele două filme anterioare). El spune că, cu eticheta mamei lor, îl poate îmbrăca, știind că mama lor este moartă. El încheie spunând că dacă acești rechini se reproduc, va fi o catastrofă. Lucas, liderul mercenarilor din Laboratoarele Genotice, răstoarnă comanda lui Richard și decide să omoare pe toată lumea și să fugă cu rechinul capturat. Plasează o bombă pentru a arunca totul în aer.

În timpul luptei, Emma scapă, dar Richard este capturat de Schill și Earls, oamenii lui Lucas, și adus în Thasos. Earls este ucis de un rechin taur în timp ce lupta și este învins de Shaw. Vizionare placuta a filmului cu rechini Deep Blue Sea 3 (2020) Film HD Online Subtitrat.

Film

Apasa butonul Play din Player!
No such directory...

Filme Recomandate

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *