Deadwood 2019 Online Subtitrat in Romana HD

Deadwood 2019 Online Subtitrat in Romana HD

Rate

Anul lansarii

2019

Actorii

Timothy Olyphant, Ian McShane, Molly Parker

Gen

Deadwood 2019 Online Subtitrat in Romana HD are loc in 1889, pe măsură ce Dakota de Sud intră în statalitate, locuitorii din trecut și din prezent din Deadwood participă la sărbători. Văduva Alma Garret Ellsworth s-a întors în oraș cu secția ei Sofia, în timp ce Calamity Jane s-a întors pentru a compensa cu flacăra ei veche Joanie Stubbs, care a preluat sala de jocuri Bella Union și bordello după moartea lui Cy Tolliver. Participă și George Hearst, acum senator al Statelor Unite, care s-a întors la Deadwood pentru a cumpăra terenuri de la Charlie Utter. Terenul lui Utter interferează cu instalarea liniilor telefonice în care Hearst a investit.

Trixie, însărcinată cu copilul lui Sol Star, îl insultă pe Hearst din balconul ei, făcându-l să-și dea seama că a fost înșelat de Al Swearengen când a cerut ca Trixie să fie ucis cu ani mai devreme. Hearst îl vizitează pe Swearengen, care este bolnav din cauza insuficienței hepatice și îi cere asistență în achiziționarea terenului lui Utter în schimbul faptului că nu se răzbună împotriva lui Trixie.

Utter se consultă cu mareșalul american Seth Bullock despre relațiile sale cu Hearst. Bullock îi amintește lui Utter de ceea ce este capabil Hearst atunci când este refuzat. Hearst îl întâlnește pe Utter pe terenul său și încearcă să facă o afacere, dar Utter refuză să vândă. Mai târziu în acea noapte, Bullock și adjunctul său Harry Manning îl caută pe Utter și îl găsesc ucis pe terenul său. Bullock îl găsește în apropiere pe „Nigger General”, Samuel Fields, care dezvăluie că a văzut ce s-a întâmplat, dar refuză să depună mărturie din teamă. Bullock plasează Fields sub pază la biroul mareșalului și îl provoacă pe Hearst, acuzându-l de uciderea prietenului său. Vizionare placuta a filmului Deadwood 2019 Online Subtitrat in Romana HD.

Film

Apasa butonul Play din Player!
No such directory...

Filme Recomandate

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *