Darkness Falls (2020) Online Subtitrat

Darkness Falls (2020) Online Subtitrat

Rate

Anul lansarii

2020

Actorii

Shawn Ashmore, Gary Cole, Richard Harmon

Gen

Trailer

Film

No such directory...
No such directory...

Filmul Darkness Falls (2020) Online Subtitrat este o drama thriller in care un politist devine obsedat de cazul sotiei lui.
După sinuciderea soției sale, detectivul Jeff Anderson devine convins că a fost ucisă. Obsesionat de investigația sa, află că soția sa a fost victima unei echipe de ucigași în serie tatăl și fiul și își propune să îi oprească.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Daca te numeri printre cei care sunt pasionati de filme online, atunci aici este locul potrivit pentru tine. La noi poti gasi o colectie vasta de filme noi din 2021 sau mai vechi sortate pe categorii, disponibile gratuit, pe care le poti urmari relaxat in timpul tau liber, la o calitate impecabila HD. Site-ul ofera filme subtitrate bune, chiar si titluri mai putin cunoscute. Multi dintre userii ce revin pe site, o fac pentru ca dintre foarte multe site-uri de filme online subtitrate, noi oferim calitate inainte de cantitate, mai putin si mai bun e sloganul nostru. Urmariti peste 2500 de filme subtitrate in limba Romana, fara batai de cap si fara reclame obositoare.